Geri Dön
Korkuteli Dereköy'de Kayısı Şenliği

Dereköy'de Kayısı Şenliği

Dereköy'de Kayısı Şenliği

Dereköy'de Kayısı Şenliği

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen 1. Dereköy Kayısı Şenliği yapıldı.

Dereköy Mahallesi Kartal Yaylası'nda Dereköy Mahalle Muhtarı Nebi Keleş, Dereköy Sulama Kooperatifi ve Cami Hayır Yapma ve Yaşatma Eğitim Kültür Derneği Başkanı Arif Akman, Dereköy Kalkınma Kooperatifi Başkanı Şevket Özdemir'in organizasyonunda düzenlenen Kayısı Şenliği'nin ilki gerçekleştirildi.

Şenliğe CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Fırat Erkal, İlçe Müdürü Selda Sert, MHP İl Başkan Yardımcısı Tümer Emeksiz, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ünal Ersan, Mal Müdürü Nazif Çetinkaya, İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz ve vatandaşlar katıldı.

Şenlik ağalığını S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran 250 bin TL kazandı. Dereköy Muhtarı Nebi Keleş, "Yıllardır düzenlenen Kartal Yayla Şenlikleri'ni yeniden yaşatmak için bu yıl startı verdik. Bundan sonra gelenekselleştirmek için devam ettireceğiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber