Geri Dön
AntalyaKepez'in renkli etkinlikleri, Teomanpaşa'yı şenlendirdi

Kepez'in renkli etkinlikleri, Teomanpaşa'yı şenlendirdi

Kepez'in renkli etkinlikleri, Teomanpaşa'yı şenlendirdi

Kepez'in renkli etkinlikleri, Teomanpaşa'yı şenlendirdi

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 'Parklar Şenleniyor' etkinliği, Teomanpaşa mahalle sakinlerine keyif dolu anlar yaşattı. Palyaço gösterileri, yüz boyama aktiviteleri, animasyonlar, sevimli maskotlar ve sosis balon etkinlikleri çocukların ilgi odağı oldu.

Kepez'de Parklar Şenleniyor etkinliklerinin son rotası Teomanpaşa Mahallesi oldu. Kepez Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik, ilçenin dört bir yanında mahalleleri şenlendirdi. Son olarak, Teomanpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlik, çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı. Palyaço gösterileri, yüz boyama aktiviteleri, animasyonlar, sevimli maskotlar ve sosis balon etkinlikleriyle çocuklar doyasıya eğlendi.

Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir, bu tür kaynaştırıcı etkinlikleri mahallelere taşıdığı için Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e teşekkürlerini iletti. Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkan Vekili İzzet Çeliktürk, Başkan Kocagöz'ün sevgi ve selamlarını mahalle sakinlerine iletti. Çeliktürk, 1 ay boyunca sürdürülen ve sona eren Kepez Kültür Festivali ile Kepez'de Parklar Şenleniyor, etkinliklerinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Bu tür organizasyonlara verdikleri önemin en büyük sebebinin çocuklar olduğuna dikkat çeken Çeliktürk, “Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Bu etkinliklerle çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek çok değerli. Çocukların neşesine ortak olmak, hepimizi mutlu ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber