Geri Dön
NallıhanNallıhan'da şehit ailelerinin evleri yenileniyor

Nallıhan'da şehit ailelerinin evleri yenileniyor

Nallıhan'da şehit ailelerinin evleri yenileniyor

Nallıhan'da şehit ailelerinin evleri yenileniyor

Hasan OLUM/NALLIHAN (Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Nallıhan ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan çalışma ile şehit ailelerinin oturduğu evler, hayırsever vatandaşların katkılarıyla yenileniyor.

İlçe merkezi ve köylerde ikamet eden 11 şehit ailesine yönelik Nallıhan Kaymakamlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ailelerin oturdukları evlerin onarımı ve tadilatları gerçekleştirilirken, hayırsever vatandaşlar ayni ve nakdi bağışlarla Nallıhan Kaymakamlığı'na destek veriyor. 1996 yılında terörle mücadele esnasında Tunceli Çemişgezek'te şehit olan Jandarma Komando Er Vural Arıcı'nın annesinin Atatürk Mahallesi'ndeki evi hayırsever vatandaşlar tarafından yenilendi. Oturduğu evin tamirat ve tadilatı için talepte bulunan şehit annesi Atiye Arıcı'nın evi, kısa sürede yenilenerek kendisine teslim edildi. Evinin yenilenmesinden son derece mutlu olduğunu dile getiren getiren Arıcı, Nallıhan Kaymakamlığı ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

'DEVLET MİLLET EL BİRLİĞİ İLE YAPIYORUZ'

Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, göreve şehit ailelerini ziyaret ederek başladıklarını belirterek, ev ziyaretleri esnasında talep ve tespit edilen sıkıntılar için seferberlik başlattıklarını söyledi. Devlet-millet el ele vererek Nallıhan'da güzel ve anlamlı bir çalışma başlattıklarını belirten Doğanoğlu, şehitlerin yakınları ve gaziler için en büyük görevlerinin ve arzularının onlara sahip çıkmak olduğunu ifade etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber