Geri Dön
KaraisaliAdana-Karaisalı hattına iki yeni otobüs tahsis edildi

Adana-Karaisalı hattına iki yeni otobüs tahsis edildi

Adana-Karaisalı hattına iki yeni otobüs tahsis edildi

Adana-Karaisalı hattına iki yeni otobüs tahsis edildi

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karaisalı otobüs hattına 2 yeni otobüs daha ekleyerek ilçe sakinlerinin daha rahat yolculuk yapmasını sağladı.

Başkan Zeydan Karalar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Karaisalı ilçesindeki bir otobüs durağına yazılan “Bize yeni otobüs verin Zeydan Karalar” yazısını görünce, mesajın iletildiği durağa giderek; “Otobüs aldıkça buraya otobüs vereceğiz” sözünü verdi. Seçimden önce verdiği sözü tutan Başkan Zeydan Karalar Karaisalı otobüs hattına 2 yeni otobüs ekleyerek, ilçe sakinlerinin daha rahat yolculuk yapmasını sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar, “Verdiğimiz her sözü tutuyoruz. Karaisalı hattına 2 yeni otobüs ekleyerek vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat ve konforlu hale getirdik” dedi.

Yeni otobüsleri kullanarak yolculuk yapan Karaisalılar, geçmişte çok kalabalık otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, hatta verilen iki yeni otobüs için Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber