Geri Dön
CeyhanBaşkan Aydar, Ceyhanlıları 'Atatürk 2' filmiyle buluşturdu

Başkan Aydar, Ceyhanlıları 'Atatürk 2' filmiyle buluşturdu

Başkan Aydar, Ceyhanlıları 'Atatürk 2' filmiyle buluşturdu

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana), (DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük ilgi gören ve izlenme rekorları kıran 'Atatürk 2' filmini Ceyhanlılarla buluşturdu.

Belediye Başkanı Kadir Aydar, gösterime girdiği ilk günden itibaren izleyenler tarafından yoğun ilgi gören Atatürk filminin 2'ncisi de Ceyhanlılara izletti. Filmin gösterimi, kentte bulunan bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda gerçekleştirildi. Başkan Aydar, sinema salonunu kapatarak hemşerileriyle birlikte filmi izleme imkanı sundu. Film etkinliğine Ceyhanlı mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, eğitimciler ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Başkan Aydar, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma sürecindeki zorlu mücadelelerini vurgulayarak, "Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitler anlatan bu filmde, onun nasıl zorluklarla mücadele ettiğini ve bu mücadeleden zaferle çıkarak Cumhuriyetimizi kurduğunu izliyoruz. Bugün bir kez daha Atatürk'ün mücadelesine tanıklık ediyoruz" dedi.

Gösterim sırasında salonda bulunan çocuklar, Başkan Aydar’a sinemaya getirdikleri için teşekkür etti. Atatürk’ün yaşamından ilham veren sahneler izleyicilerin büyük ilgisini çekti. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber