Geri Dön
Teknoloji MediaMarkt Tech Arena deneyimini sanal ortama taşıyor

MediaMarkt Tech Arena deneyimini sanal ortama taşıyor

MediaMarkt, geçen yıl hizmete açtığı Tech Arena Marmara Park AVM mağazasında sunduğu deneyimleri Metaverse’ün sanal gerçeklik dünyasına taşıyor. Dijital İkiz Projesi, tüketicilerin Tech Arena mağazasında Web 3.0 deneyimiyle sanal gezinti yaparak alışveriş yapabilmesini sağlayacak.

MediaMarkt Tech Arena deneyimini sanal ortama taşıyor

Dijital İkiz Projesi kapsamında, MediaMarkt’ın marka butikleri ve deneyim alanlarıyla bir alışveriş deneyimi sunan 6 bin 500 metrekarelik dev TechArena konsept mağazasının birebir sanal replikası, Sanal Gerçeklik ve Metaverse platformu Spatial.io üzerinde oluşturuldu.

MediaMarkt’ın VR (sanal gerçeklik) mağaza deneyimindeki rolünün bir yansıması olan proje sayesinde tüketiciler, bulundukları her yerden VR gözlükler, mobil cihazlar veya kişisel bilgisayar üzerinden dolaşabilecekleri Tech Arena mağazasının benzersiz olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini keşfedebilecek.

Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere etkileşimli gezinti ve alışveriş deneyimi sunacak. Tech Arena Dijital İkiz Projesi kapsamında oluşturulan sanal mağaza yakında tüketicilerin hizmetine sunulacak ve ilerleyen dönemde yeni fiziksel mağazaları kapsayacak şekilde yaygınlaştırılacak.