Geri Dön
Spor Willy Sagnol: İyi mücadele ettik

Willy Sagnol: İyi mücadele ettik

Gürcistan Milli Takımı Teknik Direktörü Willy Sagnol, "Bazen işler yolunda gitmez ve kazanamazsınız. Ancak 90 dakika sonunda takımımla gururluyum. Grup aşaması her zaman zordur. Bence en önemli olan şey devam eden sistem ve performansınızın yükselmesi. Gelecek için çok iyimserim" dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan, Türkiye’ye 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Gürcistan Milli Takımı Teknik Direktörü Willy Sagnol açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren Willy Sagnol, “İyi mücadele ettik. Bazen işler yolunda gitmez ve kazanamazsınız. Ancak 90 dakika sonunda takımımla gururluyum. Grup aşaması her zaman zordur. Bence en önemli olan şey devam eden sistem ve performansınızın yükselmesi. Gelecek için çok iyimserim” ifadelerini kullandı.

“ÇOK İYİ BİR PLANLAMA İÇERİSİNE GİRDİK”

Çok iyi bir planlama içerisinde olduklarını aktaran Sagnol, “Gürcistan futbolunun geçirmiş olduğu sürece bakarsak uzun zaman sonra kaliteli bir kadro oluşturma sürecindeydik. Federasyon çok kayda değer işler çıkardı. Gürcistan futbolunu bu seviyeye getirmek için çok mücadele gösterdik. Sistemsel olarak da çok iyi bir yapılanma içerisine girdik. Bugün harika anlar yaşamamıza neden olan şey bu” sözlerini sarf etti.