Geri Dön
Spor Türk taraftar Abdullah Akgün: Her zaman en büyük Türkiye

Türk taraftar Abdullah Akgün: Her zaman en büyük Türkiye

Türk taraftar Abdullah Akgün, "Biz Türk Cumhuriyeti olarak hep bu güçle, birlik ve beraberlikle bir aradayız. Zaten bu formayı yapmamın sebebi de birlik ve beraberlik. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni sırtımızda taşıyoruz. Biz her zaman Türkiye diyoruz. Her zaman en büyük Türkiye, başka büyük yok" dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu'nda A Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmanın ardından maçı izlemeye gelen Türk taraftar Abdullah Akgün, "Öncelikle sırf Hamburg’da değildim. İki defa Dortmund'a gittim. İlk gün 3-1 kazandığımız Gürcistan maçında da oradaydık. Portekiz maçına da gittik. Hamburglu'yum ben. Hiç durmadık ve Türkiye’mizin her zaman yanındayız. Buraya Leipzig’e de geldik. 5 saatlik yoldayız. Yağmur, çamur demeden… İyi ki gelmişiz. Biz her zaman yensek de yenilsek de Türkiye’mizin arkasındayız. Diyecek söz yok. Sesimiz gitti. Berlin’de görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ SIRTIMIZDA TAŞIYORUZ"

Ay-yıldızlı taraftar, "Bizim için önemli olan gruplardan çıkıp aşama aşama hep yukarı tırmanmak. Biz Türk Cumhuriyeti olarak hep bu güçle, birlik ve beraberlikle bir aradayız. Zaten bu formayı yapmamın sebebi de birlik beraberlik. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni sırtımızda taşıyoruz. Ama gönül verdiğimiz takımlara da her zaman destek veriyoruz. Anadolu takımlarını da hiçbir zaman unutmuyoruz. Onlar kalbimizde zaten. O yüzden biz her zaman Türkiye diyoruz. Her zaman en büyük Türkiye, başka büyük yok" diyerek konuşmasını tamamladı.