Geri Dön
SporNG Afyon Motofest’e Türksat desteği

NG Afyon Motofest’e Türksat desteği

Afyonkarahisar'da 4-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ve NG Afyon Motofest etkinliği, Türksat A.Ş.'nin iletişim desteğiyle tüm dünyada yayınlanacak.

NG Afyon Motofest’e Türksat desteği

Türksat A.Ş.'nin, iletişim desteği sağlayacağını duyurduğu Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ve NG Afyon Motofest'e ilişkin Ankara'da imza töreni düzenledi. Türksat Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen imza törenine, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok'un yanı sıra, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Ogün Baysan, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ve davetliler de katıldı.

OGÜN BAYSAN: BU SENE KATILIM SAYISININ 400 BİNLERİ AŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Dünya Motokros Şampiyonası’na en iyi yarışçıların geldiğini vurgulayan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Ogün Baysan, “Bu organizasyona geçtiğimiz sene katılım sayısı 400 binlere ulaştı, bu sene katılım sayısının 400 binleri de aşacağını düşünüyorum. Türksat'ın desteğiyle 186 ülkeye ulaşacağız. Bütün dünyada Afyonkarahisar'ın ve Türkiye'nin tanıtımındaki en güçlü sponsorumuz Türksat'a teşekkür ederiz. Buraya en iyi yarışçılar geliyor, bütün dünyanın gözünün önünde şampiyonanın sonucu neredeyse Afyonkarahisar'da belirleniyor" şeklinde konuştu.

HASAN ERTOK: SPORCULARIMIZIN BAŞARISI ARTTIKÇA ÜLKEMİZİN PRESTİJİ ARTIYOR

Spor alanında emek verenlerin motivasyonunun artmasında desteğin önemli bir faktör olduğunu dile getiren Türksat Genel Müdürü Hasan Ertok, "Ülkemizde motor sporlarına gençlerimizin daha profesyonel eğilmesinin yanı sıra, bu sporculara olan desteği artırdığını düşünüyorum. Tabii ki sporcularımıza destek arttıkça spor alanında emek verenlerin motivasyonu artıyor, başarıları perçinleniyor. Sporcularımızın başarısı arttıkça da ülkemizin prestiji artıyor. Ancak başarılı kalabilmek ve çıtayı yükseltmek için kamu, sivil toplum ve üniversiteler öncülüğünde gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam sunmamız gerekiyor. Dünya Motokros Şampiyonası'nı 180'e yakın ülkede 3.5 milyara yakın izleyiciye Türksat uyduları üzerinden ulaştırabilecek olmak da ayrı bir gurur" diyerek sözlerini noktaladı.

Açıklamaların ardından Türksat Genel Müdürü Ertok ile TMF Başkanı Ogün Baysan sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

NG Afyon Motofest’e Türksat desteği