Geri Dön
Spor Hollanda-Türkiye maçı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda yayınlanacak

Hollanda-Türkiye maçı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda yayınlanacak

EURO 2024'te çeyrek finale yükselen Türkiye, cumartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen karşılaşma Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle Tüpraş Stadyumu'nda yayınlanacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da vatandaşlara çağrıda bulunarak “Euro 2024 Şampiyonluğu yolunda milli coşkumuzu stadyuma taşıyoruz. 'Bir oluruz yolunda' dedik ve Beşiktaş Kulübü ile el ele verdik. Hollanda ile çeyrek final maçımızı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda birlikte izliyoruz. Haydi İstanbul, Beşiktaş'ta buluşalım" dedi.

Hollanda-Türkiye maçı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda yayınlanacak

Son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024 Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen A Millilerin Hollanda karşılaşmasının Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın görüşmesi sonrası Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda dev ekranda yayınlanması kararlaştırıldı. Cumartesi saat 22.00'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, EURO 2008'de büyük bir başarıya imza atarak yarı finale kadar yükselmişti. Şimdi de aynı başarı için sahaya çıkacak A Milliler Berlin'de galibiyet arayacak.

Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle binlerce vatandaşın izleyeceği karşılaşma öncesi stadyumun tüm kapıları saat 20.00'de açılacak. Tüm koltuklara Ay-Yıldızlı bayraklar yerleştirilecek.