Geri Dön
SporGalatasaray kafilesi Manisa'da

Galatasaray kafilesi Manisa'da

Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesi daha sonra takım otobüsüyle İzmir'den Manisa'ya geçti.

Galatasaray kafilesi Manisa'da

GALATASARAY'A İZMİRDE ÇOŞKULU KARŞILAMA

Galatasaray kafilesi Manisada

Saat 19.30’da Adnan Menderes Havalimanı’na inen sarı-kırmızılı kafileyi coşkulu taraftar grubu karşıladı. Futbolseverler teknik direktör Fatih Terim’e büyük sevgi gösterilerinde bulunarak, tecrübeli teknik adama çiçek verdi. Taraftarlar futbolcularla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Galatasaray’ın Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Eray İşcan, Sofiane Feghouli

KAFİLE MANİSA'YA VARDI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Galatasaray, Manisa'ya gelerek kalacağı otele yerleşti.

Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesi daha sonra takım otobüsüyle İzmir'den Manisa'ya geçti. Yunusemre İlçesi'nde kalacağı otele ilk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gelirken, futbolcular daha sonra takım otobüsüyle otele ulaştı. Otel çevresinde güvenlik önlemi alan polisler, hayranı oldukları futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.