Geri Dön
SporGalatasaray Kadın Futbol Takımı'nda derbi galibiyeti coşkusu

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nda derbi galibiyeti coşkusu

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 2’nci haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nı deplasmanda 3-2 yenerek yoluna kayıpsız devam etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekip, gelen derbi galibiyetini büyük bir coşkuyla kutladı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nda derbi galibiyeti coşkusu

 

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 2'nci maçında Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nı deplasmanda 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Metin Ülgen ile uzatma dakikalarında galibiyet golünü atan Ebru Topçu ve takımın 2’nci golünü kaydeden Yağmur Uraz, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını, geriden gelerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten teknik direktör Metin Ülgen, “Çok mutluyuz. Rakip sahada bir derbi maçı oynadık ama çok iyi hazırlandık. Çocuklarımız inandı ve çok iyi mücadele etti. Geriye düşmek tabii ki kötü bir şey ama geriden gelip kazanmak büyük bir olay. Biz inanıyorduk, biliyorduk. Fenerbahçe’yi çok iyi analiz ettik. Eksiklerini biliyorduk. Deplasmanda böyle bir galibiyet çok mutlu etti bizi. 2’de 2 yaptık. Hayallerimiz var demiştik. Galatasaray’ın isminin olduğu yerde şampiyonluk olur” şeklinde konuştu.

EBRU TOPÇU: ÇOK İSTEDİK, SONUNA KADAR DA BIRAKMADIK

Takımının galibiyet golünü kaydeden Ebru Topçu, son dakikaya kadar mücadele ettiklerini vurgulayarak, “İki takım da bugün çok istekliydi. Son dakikalarda attık ve kazandık, çok mutluyuz. Tüm hafta bunun için çalıştık. Çok istedik. Sonuna kadar da bırakmadık, pes etmedik. Tüm Galatasaray taraftarına armağan olsun” ifadelerini kullandı.

YAĞMUR URAZ: HEM MENTAL HEM DE FİZİKSEL OLARAK MÜTHİŞ HAZIRLANDIK

Takımın yeni isimlerinden milli oyuncu Yağmur Uraz, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek, “Yeni bir takımız. Bu maça hem mental hem de fiziksel olarak müthiş hazırlandık. Gol yesek de mücadeleyi bırakmayacağımızı söyledik. Tüm takım arkadaşlarımla maça bu şekilde adapte olduk. Buradan galibiyetle ayrılmanın huzuru içindeyiz” diye konuştu.

Öte yandan Uraz, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attığını belirterek devamının da geleceğini söyledi.