Geri Dön
SporAvrupa’da Türk gecesi: Fenerbahçe ve Beşiktaş sahnede

Avrupa’da Türk gecesi: Fenerbahçe ve Beşiktaş sahnede

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi heyecanı ‘Türkiye’nin En Yüksek Oranları’ ile Misli’de yaşanacak.

Avrupa’da Türk gecesi: Fenerbahçe ve Beşiktaş sahnede

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün oynayacakları maçlarda futbolun dev isimleri ile karşılaşıyor. Fenerbahçe bugün saat 22.00’da UEFA Avrupa Ligi’nde İngiliz devi Manchester United’ı kendi evinde ağırlıyor. Beşiktaş da eş zamanlı olarak Fransız ekibi Lyon ile deplasmanda mücadele edecek. Temsilcilerimizin UEFA Avrupa Ligi heyecanı Misli’de ‘Şampiyon Oranlar’ ile daha da artıyor. Misli, temsilcilerimizin Avrupa maçlarında Türkiye'nin en yüksek oranları ile fark yaratıyor.

FENERBAHÇE, MANCHESTER UNİTED’A KARŞI ÜSTÜNLÜK PEŞİNDE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3’üncü haftasında bugün Ülker Stadyumu’nda Manchester United'ı ağırlıyor. Fenerbahçe - Manchester United karşılaşmasını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek. Fenerbahçe ile Manchester United, tarihlerinde 7’nci kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 6 maçta temsilcimizin İngiliz ekine karşı 3 galibiyeti ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe'nin yeni formatta 4 puanı bulunuyor. Kırmızı Şeytanları bu turnuvalarda sarı-lacivertlilerden daha fazla mağlup eden sadece beş takım var: Barcelona (6), Bayern (6), Juventus (6), Milan (5), Real Madrid (5).

Misli üyeleri, "Fenerbahçe – Manchester United" maçı heyecanını Türkiye'nin “En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayacak.