Tarsus İdmanyurdu'nda yeni başkan Mustafa Şendağ oldu
Tarsus İdmanyurdu'nda yeni başkan Mustafa Şendağ oldu

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – SPOR Toto 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu’nun yapılan olağanüstü kongresinden kulüp başkanlığa Mustafa Şendağ seçildi.
Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığını Cumali Yağcı'nın yaptığı kongrede 2 başkan adayının listeleri yarıştı. Mevcut Başkan Eyüphan Eyüpoğlu’nun aday olmadığı seçimlerde birinci listede başkan adayı olarak müteahhit Mustafa Şendağ yer aldı. Diğer listede ise Tarsus İdmanyurdu eski yöneticilerinden Cem Kavalcı yarıştı.
377 delegesi bulunan sarı lacivertli kulübün kongresi öncesi başkan adayı Cem Kavalcı konuşma yaparak destek istedi. İlk kez başkan adayı olan Mustafa Şendağ ise söz istemedi.
Daha sonra belediye başkanı Haluk Bozdoğan yaptığı konuşmada, "Tarsus İdmanyurdu bu kentin ve herkesin takımı. Cumhuriyetle yaşıt bu kulübün ayakta kalması, başarılı olması ve yaşaması için bizler hepimiz üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.
Seçimler sonrasında katılım gösteren delegelerden 137 kişi oy kullandı. Mustafa Şendağ başkanlığındaki yeni yönetim, Duran Çalışır, Hakan Canan Can, Musa Atay, Ali Seçer, Ender Özinç, İsa Ataman, Ferit Çetiner, Adnan Özyürekoğlu, Ozan Levent, Turgay Hacıosmanoğlu, Ramazan Alıcı, Ramazan Bozdağ, Hüseyin Kaplan, Ahmet Koçak, Denetim kurulu. Emir Aykurt, Mert Keleşoğlu Yusuf Uğurelli’den oluştu.
FOTOĞRAFLI
