Geri Dön
PolitikaBahçeli: İsrail terör örgütüne dönüşmüştür

Bahçeli: İsrail terör örgütüne dönüşmüştür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: İsrail terör örgütüne dönüşmüştür. Batı Şeria ve Gazze'den sonra Lübnan'ı yıkım planı sistematik olarak devam etmektedir. Birleşmiş Milletler (BM) derhal kuvvet kullanmalıdır.

Bahçeli: İsrail terör örgütüne dönüşmüştür

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

- Bu gidişle sınırlarımıza dayanması kuvvetle muhtemel olan siyonist saldırganlığın ve arkasındaki küresel emperyalizmin asıl gayesi bellidir. Herhangi bir ihmal ve kayıtsızlık ağır bedellere kapı aralayacaktır. CHP yönetiminin gelişmeler karşısında; ilkesiz, ilgisiz, ikircikli ve iltihaplı siyaseti gerçekten de endişe verici boyutlardadır.

- DEM Parti'nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır.

-Yeni anaya süreci, siyasi hırsların, doğmatik bakışların, ideolojik takıntıların, etnik ve mezhebi dürtülerin, Cumhuriyet'in kuruluş esasları ile hesaplaşmanın vesilesi olarak görülemez. Daha doğmadan yeni anayasa, hazırlığını ve heyecanını sakatlamanın sakıncaları saymakla bitirilemez. Bilhassa Anayasa'nın ilk 4 maddesi her türlü tartışmanın ve arayışın dışındadır.

-'Devletin ülkesi ve milleti olmaz' diyenlere sesleniyorum, bu iddianın teknik, akademik, fikri, siyasi ve hukuki hiçbir bağlayıcılığı ve ikna edici yönü bulunmamaktadır.