Geri Dön
KurumsalYerli girişim tek ekrandan yönetilen adisyon yazılımını hayata geçirdi

Yerli girişim tek ekrandan yönetilen adisyon yazılımını hayata geçirdi

Dört yıldır restoranlar için yazılım ürünleri geliştiren RooGo, tek ekrandan yönetilen adisyon yazılım girişimini hayata geçirdiğini duyurdu. Adisyon yazılımı, masalardan ve online olarak alınan siparişlerin tek ekrandan yönetilmesini ve fişlerin yazıcıdan otomatik alınabilmesini sağlıyor. Böylece restoranlar iç ve dış tüm sipariş verilerini tek ekrandan takip edebiliyor.

Yerli girişim tek ekrandan yönetilen adisyon yazılımını hayata geçirdi

Halihazırda 25’ten fazla şehirde, 600’den fazla restorana hizmet veren ve 2000’den fazla kullanıcıya ulaşan RooGo’nun kurucusu Demir Ali Toktaş, yeni yazılıma ilişkin, “Restoranlar diğer online yemek kanallarında yüzde 18'lere varan komisyon ödemekte. Bu durumun çok sürdürülebilir olduğunu düşünmediğimiz için bazı maliyet optimizasyonları yaparak RooGo ile sadece yüzde 5 komisyonla sipariş alabilmekteyiz. Aradaki maliyet farkını da restoranın isteği doğrultusunda tüketicilere indirim olarak sunabiliyoruz. Normalde ücretli olan ama bir yıl boyunca ücretsiz sunacağımız Adisyon yazılımı da aslında bu verimliliğin bir sonucu. Restoranların siparişlerini kolayca yönetebilmesi ve dijitalleşmesi yönünde desteklemek için adisyon yazılımını da 1 yıl süre ile restoranlara ücretsiz sunuyoruz. Bu adımın da hem tüketiciye hem de restoranlara verimlilik olarak geri dönecek olması bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Kurye ile sıcak yemek paket taşımacılığı hizmetini 50’den fazla şehirde ve 2 bin 500’den fazla restorana ulaştırdıklarını ve 20 milyondan fazla siparişin teslimatına aracılık ettiklerini de paylaşan Toktaş, RooGo Yemek ile de gelecek dönemde tüm şehirlerde büyümeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Yerli girişim tek ekrandan yönetilen adisyon yazılımını hayata geçirdi