Geri Dön
KurumsalYeniköy Kemerköy Enerji'den TUGED'e destek

Yeniköy Kemerköy Enerji'den TUGED'e destek

Yeniköy Kemerköy Enerji, 15 Ekim Beyaz Baston ve Görme Engelliler Güvenlik Günü'nde farkındalık yaratmak ve görme engellilerin günlük hayatta yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi'ni ziyaret etti.

Yeniköy Kemerköy Enerji'den TUGED'e destek

Yeniköy Kemerköy Enerji, 15 Ekim 'Beyaz Baston ve Görme Engelliler Güvenlik Günü' kapsamında Türkiye Görme Engelliler Derneği (TUGED) Muğla Şubesi'ni ziyaret etti. TUGED Muğla Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Yeniköy Kemerköy Enerji Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Burak Işık, 50 adet teleskopik görme engelli bastonunu ve 1 adet dizüstü bilgisayarı Özdemir'e teslim etti. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak bölge halkının gelişimi ve ihtiyaçlarının giderilmesi için düzenli olarak sosyal yatırımlar yaptıklarını belirten Burak Işık sözlerini şöyle sürdürdü: "Görme engelli bireylerin sorunlarına sahip çıkmanın, toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamanın ve onlara kalıcı, doğru çözümler sunmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Bu hususta farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu özel ziyaret hem benim için hem de Yeniköy Kemerköy Enerji çalışma arkadaşlarım için önem taşıyor. Engelli dostlarımızın yaşam sevinçlerini kaybetmeden, ayrımcılığa maruz kalmadan engellerini aşarak mutlu bir yaşam sürmeleri için Yeniköy Kemerköy Enerji olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Mehmet Özdemir ise, "Bugün, görme engelli ve diğer engelli bireylerin, dezavantajlı gruplar ile ayrımcılığa uğramış kişilerin fırsat eşitliğine kavuştuğu, engellerin sorun olmaktan çıktığı günler için mücadele ederken, dayanışmanın önemini bir kez daha yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizin en büyük kurumlarından biri olan Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ziyareti ve desteği bizim için değerliydi. Onların yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor" dedi.