Geri Dön
KurumsalTotalEnergies İstasyonları, 225 TL ParafPara kazandırıyor

TotalEnergies İstasyonları, 225 TL ParafPara kazandırıyor

TotalEnergies Ä°stasyonları’nın Halkbank ile iÅŸ birliÄŸi kapsamında 16 AÄŸustos – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile Paraf Kart sahiplerine 225 TL ParafPara kazandırıyor. Paraf üye iÅŸ yeri TotalEnergies Ä°stasyonlarındaki Paraf POS üzerinden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 800 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışveriÅŸine 225 TL ParafPara hediye ediliyor.Â

TotalEnergies İstasyonları, 225 TL ParafPara kazandırıyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Genç, Paraf Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Üreten Kadın kampanyaya dahil olup, HalkCard, Debit kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Belirtilen kart sahiplerinin kampanyaya katılmak için ilk alışverişlerinden önce, Paraf Mobil’den 'Hemen Katıl' butonuna tıklamaları ya da bankada kayıtlı cep telefonlarından 'TE2024' yazarak 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) göndermeleri gerekiyor. Kampanya dahilinde yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında ödül kazanımına ilişkin bilgi, kredi kartı işlem fişi üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alırken ParafPara kazanımı için ayrıca SMS ile bilgi iletilecek.

Müşteri bazlı olan ve bir müşterinin sadece bir kez katılıp, toplamda en fazla 225 TL ParafPara kazanabildiği kampanyada hediye ParafPara’lar, 4’üncü akaryakıt veya otogaz alımıyla kazanım hakkı elde edilmesinin ertesi günü, işlemin yapıldığı karta yüklenecek ve 10 Kasım'a kadar Paraf üyesi TotalEnergies İstasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. Kullanılmayan ParafPara’lar ise 11 Kasım tarihinde geri alınacak.