Geri Dön
Kurumsal‘Önce Sarelle, Sonra Gülümse’ kampanyası uluslararası arenada altı ödül kazandı

‘Önce Sarelle, Sonra Gülümse’ kampanyası uluslararası arenada altı ödül kazandı

OYAK Grubu Şirketlerinden Sagra’nın markaları arasında yer alan Sarelle, ‘Önce Sarelle Sonra Gülümse’ kampanyası ile uluslararası prestije sahip Best Business Awards’ta dört, Muse Creative Awards’ta ise iki ödül aldı.

‘Önce Sarelle, Sonra Gülümse’ kampanyası uluslararası arenada altı ödül kazandı

İngiltere menşeli Best Business Awards yarışmasında; pazarlama, organizasyon ve sürdürülebilirlik gibi kategorilerde şirketlerin finansal sonuçları, müşteri/çalışan faydaları ve topluluk faydaları değerlendirmeye tabi tutuluyor.

BEST BUSINESS AWARDS’TA DÖRT KATEGORİDE ÖDÜLLENDİRİLDİ

'Önce Sarelle Sonra Gülümse’ kampanyası ile uluslararası iş dünyasının prestijli ödül organizasyonlarından Best Business Awards’ta dört ödül kazanan Sarelle; ‘En İyi İletişim’, ‘En İyi Marka Gelişimi’, ‘En İyi Pazarlama Girişimi’ ve ‘En İyi Ürün/Servis’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.

MUSE CREATIVE AWARDS’TAN SARELLE’YE İKİ ÖDÜL

Alanında dünyanın önde gelen organizasyonlarından Muse Creative Awards’ta da iki ödüle layık görülen Sarelle, ‘Entegre Pazarlama-Yeniden Markalandırma’ ve ‘Stratejik Markalaşma-Yeniden Doğan Markalar’ kategorilerinde ödülün sahibi oldu.

Muse Creative Awards’ta yarışan projeler; uluslararası çapta tanınmış, alanında uzman yaratıcı profesyonellerden oluşan jüri üyeleri tarafından; yaratıcılık, konsept, fikir, görsel/tasarım, yenilik/işlevsellik ve etki/akılda kalıcılık gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.