Geri Dön
KurumsalOKX, geliştiriciler için ‘OKX OS’i kullanıma sunduğunu duyurdu

OKX, geliştiriciler için ‘OKX OS’i kullanıma sunduğunu duyurdu

OKX, kapsamlı bir zincir üstü altyapı paketi olan OKX OS’u kullanıma sunduğunu duyurdu. OKX OS, geliştiricilerin 100’den fazla zincir üzerinde sınırsız bir şekilde uygulama oluşturmalarını ve ölçeklendirmelerini mümkün kılan eksiksiz bir araç seti, yazılım geliştirme kitleri (SDK) ve APIler sunuyor. Teknoloji yüzlerce proje tarafından kullanılmakta olup günlük 400 milyonu aşkın API çağrısını işliyor.

OKX, geliştiriciler için ‘OKX OS’i kullanıma sunduğunu duyurdu

OKX OS; cüzdanlardan oyunlara ve DEX’lere kadar sorunsuz zincir üstü deneyimler oluşturmak amacıyla kapsamlı bir araç seti, yazılım geliştirme kitleri (SDK’lar) ve API’ler sunuyor. Teknoloji, hâlihazırda yüzlerce proje tarafından kullanılmakta olup günlük olarak 400 milyonu aşkın API çağrısı işleyebiliyor. EVM ağları, UTXO zincirleri ve Bitcoin ile Solana gibi popüler homojen zincirler de dâhil olmak üzere 100’ün üzerinde zinciri destekleyen araç seti, geliştiricilerin farklı ekosistemlerden yararlanmalarına ve diledikleri zincir üzerinde geliştirme yapabilmelerine olanak sağlıyor.

OKXin Pazarlama Direktörü Haider Rafique, konuya ilişkin şunları söyledi:

“OKX OS ile milyonları zincir üstü dünyada bir araya getirmemizi sağlayan teknoloji yığınlarını erişime açıyoruz. Sektördeki en kapsamlı araç setini sunarak geliştiricilerin diledikleri zincirde hızlı bir şekilde ölçeklendirilebilen uygulamalar geliştirmelerini mümkün kılmayı amaçlıyoruz. Benzersiz çoklu zincir desteği, gelişmiş API’ler ve birleştirilmiş likidite sunarak, geliştiricilerin fikirlerini daha önce hiç olmadığı kadar hızlı ve sınırsız bir şekilde hayata geçirmeleri için onlara güç veriyoruz. Giderek büyümekte olan geliştirici topluluğumuzun, bu güçlü araçlardan yararlanarak yeni nesil zincir üstü yenilikleri yeniden nasıl tasarlayacaklarını görmeyi heyecanla bekliyoruz.”

OKX OS araçlarından hâlihazırda Tomo Wallet, Zerion, Blade of God, Gravity ve DuckChain gibi pek çok proje yararlanıyor. Geliştiriciler OKX OS’i ücretsiz olarak kullanabiliyor. OKX, geliştirici destek programları, küresel buluşmalar ve hackathon’lar da sunmayı planlıyor.