Geri Dön
KurumsalMilangaz Otogaz’ın yeni reklam filmi yayınlandı

Milangaz Otogaz’ın yeni reklam filmi yayınlandı

LPG pazarının önde gelen markalarından Milangaz Otogaz, ‘Temiz Enerji Güçlü Performans’ mesajı verilen yeni reklam filmini yayınladı. Zorlu yol koÅŸullarında yakıt performansını vurgulayan reklam filmi, gündeminde enerjide dönüşüm olan otogaz pazarına dikkat çekiyor.Â

Milangaz Otogaz’ın yeni reklam filmi yayınlandı

Yokuş ve viraj içeren yolların yanı sıra zorlu toprak yollarda Milangaz Otogaz’ın yakıt performansına atıfta bulunulan reklam filminde, aynı zamanda gündeminde enerjide dönüşüm olan ve her geçen gün büyümeye devam eden otogaz pazarına dikkat çekiliyor.

Tüketiciye daha yakın bir marka olmayı hedefleyen Milangaz Otogaz, reklam iletişimi ile samimi ve enerjisi yüksek bir marka duruşu sergilemeyi amaçlıyor. Milangaz Otogaz, yeni reklam filminde hayatlarından kesitlere yer verdiği tüketicileri ile bağ kurmaya devam ediyor.

Bitmek bilmeyen coşkuyla yol-yokuş demeden maça giden, zorlu yol koşullarında bile yeni yerler keşfeden, sevdiklerine kavuşmak için yola koyulan Milangaz Otogaz kullanıcılarını anlatan TV reklam filmi; dijital, radyo ve PR iletişimi ile de destekleniyor.