Geri Dön
KurumsalKaro ve vitrifiye markası, yeni porselen karolarını tanıttı

Karo ve vitrifiye markası, yeni porselen karolarını tanıttı

Karo ve vitrifiye markası Seramiksan, yeni porselen karo serisini tanıttı. Ahşap görünümlü yeni ürünü Sagano Line’nin doğa dostu bir ürün olduğunu ifade eden Seramiksan Direktörü Süreyya Çağlar, “Sürdürülebilirliği ilke edinen bir marka olarak, hem sektörümüzde yeşil dönüşümün öncüsü oluyoruz hem de üretimden tüketiciye kadar tüm paydaşların çevresel etkisini düşürerek daha yaşanabilir bir gelecek inşa ediyoruz” dedi.

Karo ve vitrifiye markası, yeni porselen karolarını tanıttı

Çevresel kaygıların yükseldiği ve sürdürülebilirliğe dair farkındalığın arttığı son dönemde, özellikle konut ve ticari projelere yönelik doğa dostu üretim anlayışı yaygınlaşıyor. Tüm üretim süreçlerini yüzde 0 atık ürün ve yüzde 0 atık su politikasıyla yürüterek sürdürülebilirliği desteklediklerini belirten Seramiksan Direktörü Süreyya Çağlar, “Yapı malzemeleri enerji yoğun sektörlerden biri olduğu için, sürdürülebilirlik kavramı daha da önemli hale geliyor. Çevresel etkileri en aza indirmeyi hedefleyen yaşam döngüsünü benimsemek, birçok faydayı beraberinde getiriyor. Biz de sürdürülebilirliği ilke edinen bir marka olarak, hem sektörümüzde yeşil dönüşümün öncüsü oluyoruz hem de üretimden tüketiciye kadar tüm paydaşların çevresel etkisini düşürerek daha yaşanabilir bir gelecek inşa ediyoruz. Sagano Line yeni karo serimiz de bunun en yeni örneği” dedi.

Karo ve vitrifiye markası, yeni porselen karolarını tanıttı

‘DOĞANIN HUZURUNU VE SICAKLIĞINI MEKANLARA TAŞIYOR’

Yeni karo serileriyle çıtalı ahşap görünümünü modern bir yorumla sunduklarını belirten Çağlar, serilerine dair şu ayrıntıları paylaştı:

“Buna göre doğadan ilham alan ve her dokunuşta derinlik hissi veren Sagano Line, koyu ve açık çizgi rölyefleriyle mekanlarda modern ahşap lambri etkisi yaratıyor. Doğanın huzurunu ve sıcaklığını mekanlara taşıyor. Desenleri, uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü korurken; özel bir bakım gerektirmemesi ve kolay temizlenebilir olmasıyla uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Suya, UV ışınlarına, neme, yangına ve darbelere karşı direnci de dayanıklılığını artırıyor.”

‘HAVA KALİTESİNİ ARTIRARAK İNSANLARIN SAĞLIĞINI KORUYOR’

Çağlar, “Sürdürülebilir malzemeler, doğal kaynakların tüketimini azaltarak gelecek nesiller için bu kaynakların korunmasını sağlıyor. Bununla da kalmıyor, üretim aşamasında enerji tüketimini düşürüyor, karbon ayak izini azaltarak iklim değişikliğiyle mücadeleye önemli ölçüde katkıda bulunuyor. Kullanıcılar açısından ise mekanlarda hava kalitesini artırarak insanların sağlığını koruyor” diye konuştu.