Geri Dön
KurumsalHepsiburada, ‘Büyük Premium Ä°ndirimleri'ni iki gün daha uzattı

Hepsiburada, ‘Büyük Premium Ä°ndirimleri'ni iki gün daha uzattı

Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Premium’un ikinci yaşına özel 16-22 Temmuz tarihleri arasında ‘Büyük Premium İndirimleri’ni başlatmıştı. Yapılan açıklamaya göre; siteden yapılan satış adedi bir önceki aya göre 2, site ziyaret sayısı ise 2,5 katına çıktı. Şirket gösterilen bu ilgi sebebiyle kampanyayı iki gün daha uzatacağını açıkladı.

Hepsiburada, ‘Büyük Premium Ä°ndirimleri'ni iki gün daha uzattı

Temmuz ayında KOBİ’lerin de satışlarında artış gözlemlendi. 1-22 Temmuz tarihleri arasında toplam satışların yaklaşık yüzde 76’sı KOBİ’lerin mağazalarından gerçekleşti.

HEPSİBURADA PREMIUM’A 350 BİN YENİ ÜYE

Hepsiburada'nın tüm alışverişlerde kargo bedava, üyelik boyunca hediye BluTV üyeliği ve tüm alışverişlerden yüzde 3 kazanç gibi avantajlar sunduğu sadakat programı Hepsiburada Premium’a 350 bin yeni üye de katıldı. Hepsiburada’nın Yapı Kredi Bankası iş ortaklığıyla sunduğu Hepsiburada Premium Worldcard sahipleri de yüzde 10 Hepsipara kazancı ile kazançlarını katladı. Kart sahipleri aynı zamanda kargo bedava, peşin fiyatına 12 taksitle öde, Yemeksepeti’nde yüzde 10 kazan, ücretsiz Hepsiburada Premium üyeliği, Her 500 TL’lik alışverişine 100 TL değerinde Hepsiburada puan, BluTV hediyesi gibi ayrıcalıklardan da yararlandı.