Geri Dön
KurumsalEsnafın stok ve sipariş yönetimini tek bir cihazla yapabileceği pos cihazı tanıtıldı

Esnafın stok ve sipariş yönetimini tek bir cihazla yapabileceği pos cihazı tanıtıldı

PaybyMe, Vallet, NarPOS ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) iş birliği ile geliştirilen ödeme alma, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini tek bir cihazla yönetmelerini sağlayan yeni nesil NarPOS cihazı, pilot bölge seçilen İzmir’den başlayarak Ege ve Akdeniz bölgesinde hayata geçiriliyor. NarPOS ile ödeme alma, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini tek bir uygulama üzerinden yönetebilecek esnaflara bu çözüm tamamen ücretsiz sunuluyor.

Esnafın stok ve sipariş yönetimini tek bir cihazla yapabileceği pos cihazı tanıtıldı

PaybyMe, Vallet, NarPOS ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) iş birliği ile geliştirilen ödeme alma, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini tek bir cihazla yönetmelerini sağlayan yeni nesil NarPOS cihazı, pilot bölge seçilen İzmir’den başlayarak Ege ve Akdeniz bölgesinde hayata geçiriliyor. Ödeme alma, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini tek bir uygulama üzerinden yönetilebildiği NarPOS cihazı, esnaflara ücretsiz sunuluyor. PaybyMe, Vallet, NarPOS ve İESOB iş birliği ile hayata geçirilen NarPOS cihazının tanıtım toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi. Toplantıya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Üstün, Vallet Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Bayramoğlu, PaybyMe CEO’su Eren Deyiş ve NarPOS Kurucu Ortağı İlyas Akça katıldı.

‘MEŞALEYİ İZMİR'DEN YAKMA KARARI ALDIK’

İzmir’in projede pilot bölge olarak seçildiğini dile getiren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Üstün, “Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Vallet, PaybyMe ve NarPOS iş ortaklığı arasında 8 Ağustos'ta 2024 tarihinde imzalanan protokol ile esnaf ve sanatkarlarımıza özel yeni nesil pos cihazlarının ücretsiz bir şekilde verilmesi gerekmektedir. İzmir’de bu protokolün ilk adımı atılarak bu konudaki meşaleyi İzmir'den yakma kararı aldık. İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her zaman olduğu gibi bugün de esnaf ve sanatkarlarımızın dijitalleşerek teknolojik gelişmelere ayak uydurmaları, gelir hacimlerini arttırmaları, böylece daha verimli bir altyapıya sahip olmalarını önemsiyoruz. Bu çalışma ile NarPOS cihazı sahibi olacak üyelerimiz, ücretsiz bir şekilde pos cihazı sahibi olurken, barkod sistemi, stok yönetimi, adisyon işlemleri gibi birçok hizmeti de ücretsiz olarak temin edeceklerdir. Bu hizmet için herhangi bir ücret de ödemeleri gerekmiyor. Birçok banka ile entegre olan bu cihaza sahip olan üyelerimiz, ayrıca 300 bin TL'ye kadar ön onaylı kredi imkanlarından yararlanma fırsatı yakalayacaklar” ifadelerinde bulundu.

‘DAHA AVANTAJLI FIRSATLARI ESNAF VE KOBİ’LERE SUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Vallet Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Bayramoğlu, “Uzun süredir birlikte iş birliği içinde olduğumuz PaybyMe ve NarPOS ile bu projenin İzmir ayağında güzel adımlar atabileceğimizi düşünüyorum. İzmir’in pilot bölge olması için güzel uğraşlar verdik. Proje İzmir’den Türkiye’ye yayılması adına hızlı aksiyonlar almak için tüm ekibimizle birlikte çalışmalara başladık. İzmir’de esnaflarımızla planladığımız projemizi, Vallet ekosistemini buluşturmayı hedefliyoruz. Bu ekosistem içerisinde NarPOS cihazı, PaybyMe ödeme metotları ve Vallet’ın arka plandaki tüm ürünleriyle bütün esnafımızı buluşturduktan sonra da 3 finansal teknoloji şirketinin yeni geliştireceği birçok ürünle esnafı buluşturmaya devam edeceğiz. Özellikle restoranlar için geliştirdiğimiz müşteri edinimini maksimumum seviyeye getirebilecek birçok ürünle de esnafları ücretsiz şekilde buluşturacağız. Bu proje tüm Türkiye’de yayıldıktan ve müşterilere ulaştıktan sonra daha güzel ve avantajlı fırsatları tüm esnaf ve KOBİ’lere sunmak için çalışmalarda bulunacağız” dedi.

‘MÜŞTERİLERİMİZE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ’

PaybyMe olarak tüm dünyada işletmelere yeni nesil ödeme sistemleri sunmayı hedefleyen 14 yıllık bir kuruluş olduklarını söyleyen PaybyMe CEO’su Eren Deyiş, “Her zaman müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya çalışıyoruz. Ülke ekonomimizin çekirdeğini oluşturan esnaflarımız, günümüz ekonomik koşullarında hayatta kalabilmek için teknolojiyi doğru kullanmanın zorunlu olduğunu artık benimsediler. Ortaklarımızla projeyi İzmir’de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de PaybyMe olarak sağladığımız ödeme çözümleriyle onların dijitalleşme süreçlerine kolaylık sağlayacağız. Hepsi bir arada yeni nesil bir çözümü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

‘HEDEFİMİZ ESNAFI AYAĞA KALDIRMAK’

Projeyle birlikte hedeflerinin esnafı ayağa kaldırmak olduğunu belirten NarPOS Kurucu Ortağı İlyas Akça, “Bakkallarımız kan ağlıyor diyoruz ama nerede, hangi bölgede, nasıl kan ağlıyor, bunu bilememek gibi birçok problemin çözümü için aslında bir adım attık. Yaklaşık 10 binle başlayıp belki de 2,5 milyon KOBİ’ye ve esnafa üreteceğimiz çözümle karşınızda yer alıyoruz. Vereceğimiz tek bir cihazla satışlarını kontrol edebilecekler, stoklarını görüntüleyebilecekler, online sipariş aldıklarında tek bir yerden görecekler ve en önemlisi Android ya da Windows platformunda çalışan bir teknoloji ile hepsini tek bir yerden yönetebilecekleri tek bir cihazda toplayarak karşılarına getirmiş olacağız. Esnaflarımız, İESOB veya Vallet ile bu projeye hızlı bir şekilde ulaşabilir. Resmi olması noktasında çok ciddi adımlar atıldı. Bu adımlar atıldığında zaten zamanında pos cihazlarına para vermiş esnaflarımızın mağdur olmaması adına biz bu yapıyı tamamen düşük komisyonla birlikte ücretsiz cihaz, yazılım ve Android posu kendilerine temin edeceğiz” diye konuştu.

ESNAFLAR TÜM İŞ SÜREÇLERİNİ TEK BİR UYGULAMA ÜZERİNDEN YÖNETEBİLECEK

Esnafların teknolojik yatırım maliyetlerini en aza indirerek işletme sermayelerini korumalarını sağlan NarPOS, esnafların ödeme alma, stok takibi, sipariş yönetimi, raporlama, etiket basma, ürün ekleme/çıkarma ve ürün aratma gibi tüm iş süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetmelerine olanak tanıyor. PaybyMe'nin NarPOS ile ortak geliştirdiği bu yazılım ve cihazları esnaflar hem ücretsiz olarak temin edebilecekler hem de düşük komisyon oranlarıyla işlem yapma imkanına sahip olacaklar. Bu çözüm, Yazarkasa - Android POS, Dokunmatik Sipariş Ekranı, Barkod Programı, Barkod Okuyucu, E-arşiv CRM, Sanal POS, Mobil POS, Yurt Dışı POS, Cüzdan gibi yazılım ve donanım uygulamalarının hepsini bir arada sunacak. Ayrıca, bu projeyle esnaflara özel 300 bin TL’ye kadar anında kredi imkanı da tanınacak.

NarPOS 4 FARKLI PAKET ALTERNATİFİ İLE SUNULUYOR

Proje kapsamında Ege ve Akdeniz bölgesindeki esnaflara dört farklı paket içeriği sunuluyor. Her biri farklı ihtiyaçlara yönelik tasarlanmış olup, tüm cihazlar ücretsiz olarak veriliyor. Düşük komisyon oranlarıyla kazançlarını artıracak olan esnaflar, anında kredi imkanından da faydalanabiliyor. Cihaz satın alımı, bulundurma bedeli, servis, bakım gibi maliyetlere son veren NarPOS çözümü ile tek tek cihaz yatırımı yapmanın da önüne geçiliyor.

Ege Akdeniz Paket 1’de Android POS, E-Arşiv CRM, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanıyor. POS komisyon oranı ise 2,29. Ege Akdeniz Paket 2’de Android POS, E-Arşiv CRM, Barkod Yazılımı, Kablosuz Barkod Okuyucu, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanıyor. POS komisyon oranı ise 2,50. Ege Akdeniz Paket 3’de Android POS, E-Arşiv CRM, 11” Android Tablet PC, Adisyon Yazılımı, Barkod Yazılımı, Kablosuz Barkod Okuyucu, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanıyor. POS komisyon oranı ise 3,89. Ege Akdeniz Paket 4’de Android POS, E-Arşiv CRM, 15” Dokunmatik PC, Adisyon Yazılımı, Barkod Yazılımı, Kablosuz Barkod Okuyucu, Tech POS, Mobil POS, Sanal POS, Yurt Dışı POS ve Cüzdan ücretsiz sağlanıyor. POS komisyon oranı ise 3,99.