Geri Dön
Kurumsal BMI ve Paris Sorbonne Üniversitesi, Executive MBA programındaki ilk liderleri mezun etti

BMI ve Paris Sorbonne Üniversitesi, Executive MBA programındaki ilk liderleri mezun etti

İş dünyasına fark yaratan bireyler kazandırmak ve profesyonellerin hedeflerini gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla hazırlanan uluslararası eğitim programı ilk mezunlarını verdi. Business Management Institute ve Paris’teki Sorbonne Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 1 buçuk yıllık programdan mezun olan katılımcılar, Sorbonne diploması almaya hak kazandı.

BMI ve Paris Sorbonne Üniversitesi, Executive MBA programındaki ilk liderleri mezun etti

İş dünyasına fark yaratan bireyler kazandırmak ve profesyonellerin hedeflerini gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla eğitim programları düzenleyen Business Management Institute (BMI) Business School Paris Sorbonne Üniversitesi işbirliğiyle Türkiye’de ilk defa 2022’de başlattıkları International Executive MBA Programı’nın ilk mezunlarını verdiğini açıkladı. Uluslararası işletme yüksek lisans programına katılanlar, 18 aylık eğitimlerini tamamlayarak Paris Sorbonne Üniversitesi’ndeki mezuniyet töreninde M2 diplomalarını aldı

Mezuniyet törenine katılan BMI Business School İstanbul Genel Müdürü Hasan Altunkaya, konuya dair “İlk mezun sınıfımızın başarılarını kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu dönüm noktası, üst düzey yönetici eğitimi sunma ve küresel iş liderleri yetiştirme konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyor. IAE Paris Sorbonne Business School ile olan ortaklığımız, bu dünya çapındaki programı İstanbul'a getirmemizde çok önemli bir rol oynadı. Eğitimimize katılacak gelecekte dönemdeki grupları ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi. 

AVRUPA VE TÜRKİYE'DEN PROFESÖRLER DERS VERDİ

Executive MBA Programı’na katılan liderlere stratejik pazarlama, finansal muhasebe, insan kaynakları yönetimi, kurumsal finans, dijital dönüşüm alanlarında eğitim verildi. Avrupa ve Türkiye'den profesörlerin ders verdiği programda vaka çalışmaları, simülasyonlar ve liderlik koçluğu yöntemleri kullanılırken akademik bilgi ile pratik uygulamalar birleştirildi. Böylece, deneyimli profesyonellerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan programla liderlerin küresel iş ortamında başarılı olmaları desteklendi.

Ayrıca BMI’nın gerçekleştirdiği programın ilk mezun grubunda 16 yıllık profesyonel deneyime sahip olan katılımcıların yaş ortalaması 39 olarak ölçüldü.