Geri Dön
Kültür&Sanat Ümraniye Çocuk Festivali'ne 7 günde 13 bin çocuk katıldı

Ümraniye Çocuk Festivali'ne 7 günde 13 bin çocuk katıldı

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk festivali, yedi günde 13 bin çocuğu ağırladı. Her gün farklı bir parkta düzenlenen festivale Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı.

Ümraniye Çocuk Festivali'ne 7 günde 13 bin çocuk katıldı

Çocukların eğlenceli ve verimli bir yaz dönemi geçirmesi için düzenlenen festivalde tüm mahalle sakinleri bir araya geliyor. 3 Haziran Pazartesi günü İstiklal Mahallesi’ndeki Hacı Arif Şimşek Parkı’nda başlayan Ümraniye Çocuk Festivali'nde interaktif çocuk oyunları, animatörler, yarışmalar, şişme oyun parkurları, palyaço, yüz boyama ve ikramlar yer alıyor. Etkinlikte görev alan animatörler eşliğinde eğlenen çocuklar, yüz boyaması için uzun kuyruklar oluşturuyor. 7 günde 13 bin çocuğu misafir eden etkinlikler, 17 Temmuz Çarşamba günü Altınşehir Mahallesi’ndeki Kumru Parkı’nda sona erecek.

“ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZ DE MUTLUYUZ”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Mahallelerimizin misafiri olmaya devam ediyoruz. Festivale katılan her çocuğumuz tüm aktivitelerden ücretsiz bir şekilde yararlanıyor. Çocuklarımızın özgürce oynayabilmeleri için güvenli bir şekilde oyun gruplarımızı kurduk. İstiyoruz ki her bir evladımız doyasıya eğlensin. Çünkü onlar mutluysa biz de mutluyuz. Etkinliğimize çocuklarıyla birlikte katılan ve onların mutluluğuna şahit olan tüm ailelerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Mahalledeki komşularıyla birlikte festivale katıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Ela Güler, en çok şişme oyun parkurunu sevdiğini belirterek “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Annesiyle birlikte sırada bekleyen Ali Çetin ise “Festivale oyun oynamaya, eğlenmeye geldim. Burada ne istersem var. En çok da yüzümü boyatmayı sevdim. Çok mutluyum” diye konuştu.