Geri Dön
Kültür&SanatTrendyol’un ‘Kozmetik Günleri’ kampanyası başlıyor

Trendyol’un ‘Kozmetik Günleri’ kampanyası başlıyor

Trendyol ‘Kozmetik Günleri’ kapsamında cilt ve saç sağlığına yönelik ürünlerin yanı sıra kişisel bakım, makyaj ürünleri, parfümler, anne ve çocuk bakım ürünlerini, 23 Temmuz – 24 Temmuz tarihleri arasında sürecek kampanya ile kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar, satıcıların sunduğu indirim ve kupon fırsatlarından yararlanabilecek.

Trendyol’un ‘Kozmetik Günleri’ kampanyası başlıyor

Güneşin dik açılarda geldiği yaz döneminde, UV ışınları cilt sağlığını olumsuz etkiliyor. Cilt lekeleri, kırışıklıklar, kuruluk ve güneş yanıkları yazın en çok karşılaşılan sorunların başında geliyor. Uzun süreli güneş teması, insan vücudunda kolejeni azaltarak saç sağlığını da doğrudan etkiliyor. Saç yapısında bozulmalar, matlaşmalar, kırılma ve dökülmeler görülebiliyor.

Yazın, yüksek korumaya sahip güneş kremleri, cilt tipine uygun nemlendiriciler, cilt ve saç sağlığı için güçlendirici ve canlandırıcı etkiye sahip ürünlerin kullanımı büyük önem taşıyor. Şirketten yapılan bilgilendirmeye göre; bu yazın kozmetik trendlerinde ise şekerli parfümler ve doğal güzelliği vurgulayan dudak parlatıcılar öne çıkıyor. Şirket, bakım ürünlerine yönelik ‘Kozmetik Günleri’ ile kullanıcılarını yaza hazırlıyor.