Geri Dön
Kültür&Sanat Beylikdüzü’nde Madrigal sahne aldı

Beylikdüzü’nde Madrigal sahne aldı

Beylikdüzü 9. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında  rock müziği grubu Madrigal, sahne aldı.

Beylikdüzü’nde Madrigal sahne aldı

Festival kapsamında 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde Madrigal sahne aldı. Saatler öncesinde gelen binlerce kişi konser alanını tamamen doldurdu. Alanı dolduran kalabalık önce Ersin Show eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı. Ardından saatler 21:30’u gösterdiğinde alternatif rock müziği grubu Madrigal sahnede yerini aldı.

“BEYLİKDÜZÜ’NÜN ENERJİSİNİ YANSITAN SANATÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet murat Çalık, Madrigal grubuna çiçek ve plaket takdim etti. Enerjileriyle Beylikdüzü’ne güç kattıkları için teşekkür eden Çalık, “Burada toplananlara çok güzel bir gece yaşattılar. Şarkıları ve performanslarıyla Beylikdüzü’nün enerjisini yansıtan sanatçılarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

İKİ ÖZEL ESER SATIŞA SUNULDU

Beylikdüzü Sahaf Festivali kapsamında düzenlenen Gece Mezatı’nda ise Nutuk ile Atatürk’ün az bilinen bir fotoğrafı açık artırmayla satıldı. 1927 baskısı, Osmanlı Türkçesi Nutuk, bin 600 liraya satılırken, Atatürk’ün İsmet İnönü, Mareşal Fevzi Çakmak ve Kazım Karabekir Paşa ile olan orijinal fotoğrafı 500 liraya satıldı.

Festival kapsamında düzenlenen "Beylikdüzü Belediye Kütüphaneleri Okuma Kulüpleri Yazarlarla Buluşuyor" etkinliğinde ise yazar Osman Balcıgil okuyucularıyla buluştu. Zehra Çalık’ın da katıldığı söyleşide Balcıgil, ‘En Hüzünlü Eylül’ kitabıyla ilgili okuyucularının sorularını yanıtladı.