Geri Dön
GündemSemra Güzel adliyeye getirildi

Semra Güzel adliyeye getirildi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, emniyetteki işlemlerinin ardından, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Semra Güzel, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlanarak ifade verecek.

Adıyaman’da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı Volkan Boran'ın cep telefonundan silahlı ve samimi fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, İstanbul'dan Edirne'ye giderken yakalandı. Güzel'in üzerinde sahte pasaport bulunurken beraberindeki A.G. isimli göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı. Silivri'de bir dinlenme tesisinde yakalanan Güzel, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasıyla sağlık kontrolünün ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Semra Güzel adliyeye getirildi

 

SEMRA GÜZEL SEGBİS'LE ANKARA'YA BAĞLANIP İFADE VERECEK

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Semra Güzel, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlanarak ifade verecek.


Semra Güzel adliyeye getirildi

Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı Volkan Boran'ın cep telefonundan silahlı ve samimi fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, dün yakalanmıştı. İstanbul emniyetinde ifade işlemleri tamamlanan Güzel, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Güzel, burada SEGBİS aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlanarak ifade verecek. Güzel'in Ankara’ya sevk edilmesi bekleniyor.


Semra Güzel adliyeye getirildi

Dokunulmazlığı kaldırılan ve ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartılan bunun neticesinde de dün yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.


Semra Güzel adliyeye getirildi