Geri Dön
GündemSebze halindeki 'yer' kavgasında 2 kardeşi öldüren şüpheli tutuklandı

Sebze halindeki 'yer' kavgasında 2 kardeşi öldüren şüpheli tutuklandı

Ankara'da sebze halinde çıkan 'yer' kavgasında Gürhan (46) ve Ömer Koçyiğit (43) kardeşleri öldüren Fırat Kaba, yakalandı. Savcıya ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Sebze halindeki 'yer' kavgasında 2 kardeşi öldüren şüpheli tutuklandı

Olay, dün akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesindeki Ankara Toptancı Hali'nde meydana geldi. Sebze meyve ticareti yapa ve mal almak için hale gelen eski müzisyen Fırat Kaba, burada Koçyiğit ailesi ile araçlar için 'yer' tartışması yaşadı. Bunun üzerine Fırat Kaba, üzerinde bulunan tabancayla karşı gruba ateş açtı.

Sebze halindeki yer kavgasında 2 kardeşi öldüren şüpheli tutuklandı

Kurşunların isabet ettiği Gürhan ve kardeşi Ömer Koçyiğit ile akrabaları Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralandı. Fırat Kaba kaçarken ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Gürhan ve Ömer Koçyiğit kardeşler, kurtarılamadı.

Fırat Kaba, gece saatlerinde polis tarafından yakalandı. Olay haldeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, soruşturma sürüyor.

Sebze halindeki yer kavgasında 2 kardeşi öldüren şüpheli tutuklandı

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'da sebze halinde çıkan 'yer' kavgasında tabanca ile vurulan Gürhan (46) ve Ömer Koçyiğit (43) kardeşlerin cenazeleri, aileleri tarafından Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. Gülveren Merkez Camisi'nde düzenlenen cenazeye, kardeşlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler, ikindi vakti kılınan namaz sonrası Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Ankara Toptancı Halinde yer tartışması nedeniyle 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Fırat Kaba'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra Ankara Adliyesi'ne getirilen Kaba, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Zanlı, buradaki sorgusunun ardından 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı

Sebze halindeki yer kavgasında 2 kardeşi öldüren şüpheli tutuklandı