Geri Dön
GündemMalatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem

Malatya'da Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre; saat 12.54’te merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 14,27 kilometre derinlikte kaydedilen depremde ilk belirlemelere göre, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Malatyada 4.3 büyüklüğünde deprem

 

BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Malatya Yeşilyurt'ta 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Gelen 3 ihbar incelenmiş olup an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

Malatyada 4.3 büyüklüğünde deprem

'SES GELİYOR' DENİLEN BİNADA OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI

Malatya'da meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Kaynarca Mahallesinde bulunan ve 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından boşaltılan iş hanı olarak kullanılan 7 katlı binadan ses geldiği yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, UMKE ve zabıta ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin bina çevresinde ve içerisinde yaptıkları incelemelerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.

Malatyada 4.3 büyüklüğünde deprem