Geri Dön
GündemEşiyle barışıp döndüğü evinde eski sevgilisi tarafından öldürüldü; eski sevgili de öldü

Eşiyle barışıp döndüğü evinde eski sevgilisi tarafından öldürüldü; eski sevgili de öldü

Aydın'ın Efeler ilçesinde evli ve 2 çocuk annesi Ebru Ö. (33), evinde Cihan Kaman (40) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ebru Ö.’nün daha önce Cihan Kaman ile kaçıp bir süre birlikte yaşadığı, şiddet görünce de tekrar eve dönüp, eşiyle barıştığı belirtildi. Cihan Kaman olaydan sonra Köşk ilçesine kaçarak intihar girişiminde bulundu. Kaman ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Eşiyle barışıp döndüğü evinde eski sevgilisi tarafından öldürüldü; eski sevgili de öldü

Olay, saat 13.00 sıralarında Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi 54 Sokak'ta meydana geldi. Evli ve 2 çocuk annesi Ebru Ö., iddiaya göre bir süre önce Cihan K. ile kaçtı. Cihan K. ile birlikte yaşayan Ebru Ö., şiddet görünce tekrar eve dönüp eşi Serkan Ö. ile barıştı. Aile, ardından başka bir eve taşındı. Ancak Cihan K., Ebru Ö.'nün yeni adresini öğrenip, eşi evde yokken yanına gitti. Burada Cihan K. ile Ebru Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Cihan K., Ebru Ö.'yü 3 bıçak darbesiyle yaralayıp, kaçtı. Gürültüyü duyup gelen komşuları Ebru Ö.’yü kanlar içinde yerde bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, yardım istedi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Ebru Ö.’nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Ebru Ö.'nün cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Polis, Cihan K.nin yakalanması için çalışma başlattı.

Eşiyle barışıp döndüğü evinde eski sevgilisi tarafından öldürüldü; eski sevgili de öldü

İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Aydın'ın Efeler ilçesinde, eşine dönen eski sevgilisini bıçaklayarak öldürüp kaçan Cihan K.'nin Köşk ilçesinde olduğu belirlendi. Polis çalışmalarını burada yoğunlaştırırken, Ketenyeri Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından tabancayla vurulmuş ağır yaralı biri olduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri başından vurulmuş olarak bulunan kişinin Cihan K. olduğunu belirledi. Ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Cihan K., tedaviye alındı. Cihan K.'nin tabancasıyla intihar teşebbüsünde bulunduğu belirlendi.

HAYATINI KAYBETTİ

Aydın'ın Efeler ilçesinde, eşine dönen eski sevgilisini evinde bıçakla öldürdükten sonra kaçan Cihan Kaman olaydan sonra Köşk ilçesine kaçarak intihar girişiminde bulundu. Kaman ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. (DHA)