Geri Dön
GündemBalıkesir'de orman yangını kontrol altında

Balıkesir'de orman yangını kontrol altında

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere, havadan ve karadan müdahale etmesinin ardından Dursunbey' de çıkan yangın kontrol altına alındı. Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı kırsal Serçeören Mahallesi'ndeki ormanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Balıkesir'de orman yangını kontrol altında

Altıeylül ilçesi kırsal Taşköy ve Tayyipler mahalleleri arasındaki ormanda saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 helikopter, arazöz, su ikmal araçları ve iş makineleri sevk edildi. Ekipler, havadan ve karadan alevlere müdahale ediyor.

Balıkesirde orman yangını kontrol altında

DURSUNBEY’DE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan, bugün saat 12.00 sıralarında Dursunbey ilçesi yakınlarındaki ormanda da yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü Asarlı Orman İşletme Şefliği ekipleri sevk edildi. Yangın, 1 saatte kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışması devam ediyor.

KEPSUT'TA DA ORMAN YANGINI

Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı kırsal Serçeören Mahallesi'ndeki ormanda, saat 15.50 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin, alevlere havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Balıkesirde orman yangını kontrol altında

KEPSUT'TAKİ YANGIN KONTROL ALTINDA

Kepsut ilçesine bağlı kırsal Serçeören Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında başlayan orman yangını, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından havadan ve karadan yapılan müdahaleyle 1,5 saatte kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

ALTIEYLÜL'DE ÇIKAN YANGIN DA KONTROL ALTINA ALINDI

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi kırsal Taşköprü ve Tayyipler Mahalle'si arasında saat 12.40'da başlayan orman yangını, havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale ile 8 saat sonra 20.40 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından soğutma çalışmalarına devam ediliyor.