Geri Dön
GündemAtaşehir'de TIR parkında yangın

Ataşehir'de TIR parkında yangın

Ataşehir'de bir TIR parkındaki geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu dorsede yangın çıktı. Kısa sürede iş yerine ve diğer TIR dorselerine sıçrayan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri de dumandan etkilendi.

Ataşehir'de TIR parkında yangın

Yangın, saat 17.30 sıralarında Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesi'nde bulunan bir TIR parkında meydana geldi. Geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu bir TIR dorsesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın bitişiğinde bulunan diğer 2 dorse ve iş yerine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan iş yeri ve dorselere müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı yaşanmazken iş yerinde ve TIR dorselerinde hasar oluştu. Yangına müdahale etmek isteyen 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, dumandan etkilenen itfaiyeciye ambulans içinde müdahale etti.

Görgü Tanığı Hüseyin Dilek, "Çok büyük bir yangındı. Önce kapalı bir dorsede başladı. Adım adım diğer dorselere sıçradı. İtfaiye ekipleri zamanında geldi. Yoksa TIR parkı komple yanacaktı. İlk başta siyah dumanlar vardı. Patlamalardan sonra alevli yanma başladı. İtfaiye zamanında müdahale ederek kontrol altına aldı. Ölü ya da yaralanma yok" dedi.

Ataşehirde TIR parkında yangın