Geri Dön
GündemArtvin’de 502 kilo esrar ele geçirildi; baba ve oğlu tutuklandı

Artvin’de 502 kilo esrar ele geçirildi; baba ve oğlu tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Artvin'de düzenlenen 'Narkoçelik-36 Operasyonu'nda 502 kilogram esrar ele geçirildiğini ve 2 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Ş.K. (51) ile oğlu Ö.F.K. (27) jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikte tutuklandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Artvin'de Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı'nca uyuşturucu imalat ve ticaretine yönelik 'Narkoçelik-36 Operasyonu' düzenlendiğini belirtti. Buna göre; belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı baskında 2 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 502 kilogram esrar ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren jandarmayı tebrik eden Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" dedi.

BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

Artvin'in Yusufeli ilçesinde ev ve eklentilerinde narkotik köpekler ‘Safir’ ve ‘Zıpkın’ ile yapılan aramalarda 502 kilogram kubar esrar ele geçirilen Ş.K. (51) ile oğlu Ö.F.K. (27) jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikte tutuklandı. Operasyon anları kameraya yansıdı.