Geri Dön
GündemAkraba iki aile arasında silahlı, taşlı ve sopalı kavga: 1 ölü, 9 yaralı

Akraba iki aile arasında silahlı, taşlı ve sopalı kavga: 1 ölü, 9 yaralı

Mardin'de yerel seçimlerde muhtar adaylığı nedeniyle aralarında husumet oluşan iki ailenin silahlı, taşlı ve sopalı kavgasında 10 kişi yaralandı.

Akraba iki aile arasında silahlı, taşlı ve sopalı kavga: 1 ölü, 9 yaralı

Olay, saat 14.00 sıralarında Artuklu ilçesi kırsal Ortaköy Mahallesi’nde meydana geldi. 31 Mart’ta yapılan 'Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde muhtar adaylığı nedeniyle husumetli olan akraba iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. F.Ç., U.Ç., S.Ç., A.Ç. M.Ç., H.Ç. ve N.Ç. silahla, N.Ç., M.Ç. ve A.Ç. de vücutlarına aldıkları darbelerle yaralandı.

Akraba iki aile arasında silahlı, taşlı ve sopalı kavga: 1 ölü, 9 yaralı

İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralılardan göğüs bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan F.Ç.'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Olayla ilgili bazı şüpheliler gözaltına alındı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Mardin'de yerel seçimlerde muhtar adaylığı nedeniyle aralarında husumet oluşan iki aile arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada yaralanan 10 kişiden Fethullah Çakmak, kaldırıldığı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Çakmak’ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Mardin'de yerel seçimlerde muhtar adaylığı nedeniyle aralarında husumet oluşan iki aile arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü ve 9 kişinin yaralandığı silahlı, taşlı ve sopalı kavgayla ilgili jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.