Trakya'da kar yağışı


Edirne'nin Keşan ilçesi ile Bulgaristan'a sınır köyler kar yağışı ile beyaza bürünürken, kent merkezinde ise sabah saatlerinden itibaren hafif kar yağışı başladı.

Kırklareli'nin Demirköy, Kofçaz ilçeleri ile Bulgaristan'a ulaşılın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı kara yolunda kar etkili oldu. Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde de kar beyaza bürüdü.
Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde ekipler tuzlama ve temizleme çalışması yapıyor. Yağış ile birlikte sıcaklıklar da düşüş görüldü. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da hava sıcaklığı 2 dereceye düştü. Kar yağışının gün boyu yer yer etkili olması bekleniyor.

TEKİRDAĞ KENT MERKEZİNDE DE BAŞLADI
Trakya'nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar, öğle saatlerinden itibaren Tekirdağ kent merkezinde yağmaya başladı. Aniden bastıran kar nedeniyle bazı vatandaşlar duraklara sığınırken, bazıları da şemsiye ile korunmaya çalıştı. Hava sıcaklığının 2 derece olduğu Tekirdağ'da kar yağışının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.












