Geri Dön
EkonomiMilangaz, Yeni Renault Duster ile kampanyaya imza atıyor

Milangaz, Yeni Renault Duster ile kampanyaya imza atıyor

Milangaz Otogaz, yeni kampanyası ile sıfır Yeni Renault Duster araç sahiplerine hem performansı yüksek hem de çevre dostu bir sürüş deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında, LPG’li sıfır Yeni Renault Duster Eco-G satın alanlar, 4 bin TL’ye kadar yakıt puan kazanabilecekler.

Milangaz, Yeni Renault Duster ile kampanyaya imza atıyor

Milangaz, Yeni Renault Duster iş birliği ile bir kampanya düzenliyor. Milangaz’ın, Yeni Renault Duster araç sahiplerine performansı yüksek, tasarruflu ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunmayı hedeflediği kampanya ekim ayından itibaren geçerli olacak. Kampanya kapsamında, LPG’li sıfır Yeni Renault Duster Eco-G model aracı perakende olarak satın alanlar, Milangaz Otogaz yakıt puan kampanyasından yararlanabilecekler. Ayrıca, söz konusu araç sahipleri kampanyaya özel üretilen sınırlı sayıdaki Milangaz Otogaz Welcome Kit hediyesinin de sahibi olacaklar. Ekim itibarıyla ilk bin 200 adet LPG’li Renault Duster araç satışını kapsayan kampanya, TotalEnergies istasyonlarındaki Milangaz Otogaz alımlarında geçerli olacak.

Kod kazanımının Renault Port üzerinden sağlanacağı kampanyada, TotalEnergies mobil uygulaması üzerinden kampanya kodunu aktif hale getirenler, anında bin TL yakıt puan kazanacaklar. İlk katılımdan sonra her 500 TL ve üzeri yakıt alımına 100 TL yakıt puanın hediye edileceği kampanyada, toplamda 4 bin TL’ye kadar yakıt puan kazanılabilecek. Kampanya ile ilgili bilgilendirmeler; Renault Port, Club TotalEnergies ve Milangaz mobil uygulamaları üzerinden paylaşılacak.