Geri Dön
EkonomiKripto borsası OKX, 22.3 milyar dolarlık rezerv kanıtı rakamına ulaştı

Kripto borsası OKX, 22.3 milyar dolarlık rezerv kanıtı rakamına ulaştı

Teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX, üst üste 18’inci kez yayımladığı Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporunda 22.3 milyar dolarlık rezerv kanıtı rakamına ulaştığını duyurdu. Kripto borsası böylece şimdiye kadarki en yüksek rezerv kanıtı rakamına ulaşmış oldu.

Kripto borsası OKX, 22.3 milyar dolarlık rezerv kanıtı rakamına ulaştı

OKX üst üste 18.’sini yayımladığı Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporuna göre, toplam 22.3 milyar dolar ile şimdiye kadarki en yüksek rezerv kanıtı rakamına ulaştı. Teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX’in Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporuna göre, kullanıcı varlıklarının rezervlerinde 22.3 milyar dolar değerinde ana varlık bulunduruyor.

OKX’in PoR raporu, platformda en fazla işlem gören varlıklar olan BTC, ETH, USDT, USDC, XRP, DOGE, SOL, OKB, APT, DOT, ELF, EOS, ETC, FIL, LINK, LTC, OKT, PEOPLE, TON, TRX, UNI ve BCH’yi kapsayan 22 varlığın rezerv oranları verilerini sunuyor. OKX’in son aylık PoR raporu, tüm bu varlıklar için yüzde 100’ün üzerinde bir rezerv oranının 18’inci kez korunarak kullanıcı varlıklarının 1:1 oranında rezervlerinin tutulduğunu ortaya koyuyor.

OKX’in bu ana varlıklar için mevcut rezerv oranları şu şekilde:

BTC: Yüzde 103

ETH: Yüzde 104

USDT: Yüzde 104

USDC: Yüzde 103

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“OKX olarak misyonumuz, kullanıcılarımızı bu gelişen finansal ortamda içleri rahat bir şekilde hareket edebilmeleri için ihtiyaç duydukları araçlarla donatmaktır. Üst üste 18. PoR raporumuz, kripto alanında standartları yükseltme ve şeffaflık konusundaki taahhüdümüze sadık kaldığımızı göstermektedir. Kurumsal kullanım örnekleri ve kamuoyu farkındalığını artıran BTC yarılanması gibi etmenlerle kripto, küresel çapta daha geniş kitlelerce benimsenirken, sektördeki standartları yükselten ve şeffaflığı artıran PoR gibi mekanizmalar da yeni kullanıcıların tercihlerini şekillendirmede giderek daha fazla önem kazanıyor.”