Geri Dön
Ekonomi Haluk Levent’in adını taşıyan 'HALUK Token' Bitexen’de ön satışa çıktı

Haluk Levent’in adını taşıyan 'HALUK Token' Bitexen’de ön satışa çıktı

Bitexen, Haluk Levent ile bir iş birliğine imza attı. HALUK Token Bitexen’de 1 Temmuz Pazartesi günü ön satışa çıktı. Token aracılığıyla elde edilecek gelirlerin Haluk Levent ve ekibinin yapacağı yardımlara kaynak oluşturması hedefleniyor.

Haluk Levent’in adını taşıyan 'HALUK Token' Bitexen’de ön satışa çıktı

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, dijital varlık alım-satım platformu Bitexen ile iş birliği yapıyor. Bu kapsamda Bitexen ve Bitexen Global’de ön satışa çıkan HALUK Token kullanıcılara sunuldu. 1 Temmuz 13:00 itibarıyla ön satışa sunulan HALUK Token, 10 milyar adet ve 0.05 TL değerinde arz edildi. Gelirleri sosyal fayda amaçlı kullanılacak olan Token’ın fiyatının, giriş tutarının altına düşmeyecek şekilde değerlenmesi için çalışmalar sürdürülecek. Yakın bir zamanda listelenmesi planlanan Token aynı zamanda Haluk Levent hayranlarına da konserlere katılma, Haluk Levent ile birebir tanışma fırsatı, özel ürünler için açılacak açık artırmalara katılma şansı gibi ayrıcalıklar sağlayacak. İlerleyen süreçte Haluk Levent adına çıkarılacak NFT koleksiyonlarının alımında da HALUK Token kullanılacak. Bunun yanında Haluk Levent ve Ahbap Derneği ile de birçok proje ve yardım kampanyalarının da HALUK Token aracılığı ile yapılması planlamalar arasında.

“HALUK LEVENT İLE UZUN SOLUKLU BİR YOLA ÇIKIYORUZ”

Bitexen’in topluma fayda sağlamayı önemsediğini ve bu nedenle sosyal faydaları yeni teknolojilerle harmanlama hedeflerini vurgulayan Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, “Türkiye’nin en güçlü kripto para borsalarından biri olarak, teknolojiye dayalı yenilikçi yaklaşımımız sayesinde bugüne kadar pek çok proje token’ının ön satışına aracılık ettik. Haluk Levent gibi Türkiye’nin en güvenilir isimlerinin yıllardır ilk sırasında olan biri ile bunlara bir yenisini eklemenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde Haluk Levent’le birlikte farklı kampanya ve projelere de hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“BÜTÜN TARAFLARA YARAR SAĞLAYACAK BİR PROJEYİ HAYAT GEÇİRİYORUZ”

Bitexen ile iş birliği yapmaktan keyif duyduğunu belirten Haluk Levent, “Bitexen aracılığıyla ön satışa çıkan HALUK Token, afet gibi toplumun acil yardıma ihtiyaç duyduğu durumlar için kaynak oluşturacak. Ön satışlardan elde edilecek gelirin tamamını ileride oluşabilecek yardımlar için kullanmak hedefi ile sistemde tutacağız. Böylece hem kaynak yaratmak için her zaman hazır durumda olunacak hem de token’ı destekleyerek yatırımcılarına da fayda sağlayacağız. Hem yatırımcıların hem de yardımseverlerin yüzünü güldürecek olan bu token’ı Bitexen ile birlikte ön satışa sunduğumuz için ve ilk görüşmelere başladığımız günden beri gösterdikleri profesyonelce yaklaşım için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte olduğum için gönlüm çok rahat” diye konuştu.