Geri Dön
EkonomiAkcoat, Ar-Ge 250 araştırmasında 190’ıncı sırada yer aldı

Akcoat, Ar-Ge 250 araştırmasında 190’ıncı sırada yer aldı

Akcoat, Turkishtime tarafından hazırlanan ve Türkiye’nin yenilikçi şirketlerini sıralayan Ar-Ge 250 araştırmasında, genel sıralamada 190’ıncı sırada yer aldığını duyurdu. Şirket, 2023 yılında Ar-Ge merkezinde yürüttüğü proje sayısına göre ise 72’nci sırada yer alıyor. Ar-Ge Direktörü Selçuk Bulut Yazan, "2023 yılı boyunca Ar-Ge merkezimizde gerçekleştirdiğimiz projelerle hem ulusal hem de uluslararası arenada rekabette gücümüzü artırdık” dedi.

Akcoat, Ar-Ge 250 araştırmasında 190’ıncı sırada yer aldı

Emaye, seramik, cam, yapışmaz dekoratif kaplamalar ve pigment ürün grubuyla kimyasal kaplama malzemeleri üreten Akcoat Turkishtime tarafından hazırlanan Ar-Ge 250 araştırmasında 190’ıncı sırada yerini aldı. Ayrıca 2023 yılında Ar-Ge merkezinde yürüttüğü proje sayısına göre de 72’nci sırada yer alan şirketin Ar-Ge Direktörü Selçuk Bulut Yazan araştırma sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Akcoat, Ar-Ge 250 araştırmasında 190’ıncı sırada yer aldı

“SEKTÖR LİDERLİĞİNİ KORUYORUZ”

Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Yazan, “Turkishtime Ar-Ge 250 araştırmasında elde ettiğimiz başarı, bu alandaki gücümüzün bir yansımasıdır. Hedeflerimize giden yolda Ar-Ge ve inovasyona verdiğimiz önemle bu alandaki başarılarımız, bizleri daima ileriye doğru yepyeni adımlar atmaya teşvik ediyor. 2023 yılı boyunca Ar-Ge merkezimizde gerçekleştirdiğimiz projelerle hem ulusal hem de uluslararası arenada rekabette gücümüzü artırdık” diye konuştu.

Yüksek katma değerli ürünler geliştirirken, Ar-Ge çalışmalarında sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluğa da öncelik verdiklerini hatırlatan Yazan, “Hem endüstriyel hem de tüketici odaklı ürünlerinde sürdürülebilir inovasyon stratejileriyle fark yaratarak, inovasyon kültürünü destekleyen projelerle sektör liderliğini koruyoruz” ifadelerini kullandı.