Geri Dön
Eğitim#TikTokLIVEAcademy ile İngilizce ve teknoloji eğitimleri başlıyor

#TikTokLIVEAcademy ile İngilizce ve teknoloji eğitimleri başlıyor

TikTok, gençlere yönelik olarak gerçekleştirdiği eğitim serisi kapsamında @tiktoklive_tr hesabından İngilizce, robotik, yapay zeka, blok zinciri teknolojisi ve kodlama gibi alanlarında dersler verileceğini duyurdu. Bu derslerle, gençlerin teknoloji dünyasında, beceriler kazanması ve global arenada daha donanımlı bireyler olarak öne çıkması hedefleniyor. Öğrenmeyi eğlenceli hale getirirken gençlerin geleceğe de yatırım yapma hedefiyle ilk ders, 11 Eylül'de İngilizce üzerine olacak. Meet2Talk iş birliği ile @tiktoklive_tr hesabından verilecek İngilizce derslerinde gençlerin dil becerilerini geliştirmek amaçlanıyor.

#TikTokLIVEAcademy ile İngilizce ve teknoloji eğitimleri başlıyor

Gençlerin hem eğitim hem de kariyer fırsatlarını güçlendirmeyi hedefleyen TikTok, eğlenceli içeriklerle dolu platformunu şimdi de öğretici içeriklerle zenginleştiriyor. #TikTokLIVEAcademy çatısı altında İngilizce, robotik, yapay zeka, blok zinciri teknolojisi ve kodlama alanlarında dersler başlıyor.

@tiktoklive_tr hesabında verilecek eğitimlerin ilki, İngilizce üzerine olacak. Başlangıçtan ileri seviyeye kadar her düzeye hitap eden, kullanıcıların dil becerilerini geliştirmeyi hedefleyen dersler özellikle üniversite öğrencileri ve genç çalışanları mutlu edecek. Yurt dışında eğitim ve kariyer fırsatları yakalamak, akademik başarı elde etmek ve dilediği herkesle dil bariyeri olmadan konuşmak isteyenleri buluşturacak bu eğitim sayesinde gençler yeni eğitim ve iş fırsatlarına da kapı aralayabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yabancı dil eğitim modelini yaygınlaştırma kararı aldığı yeni eğitim-öğretim döneminde TikTok’un başlattığı bu eğitim programının en MEB müfredatına uygun olarak hazırlandı. Her biri 1,5 saat sürecek İngilizce dersleri 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlıyor. Diğer dersler ise 12, 13, 16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde. Eğitimler, ana dili İngilizce olan konuşmacılar eşliğinde, konuşma kulübü aktiviteleri gerçekleştiren Meet2Talk platformu tarafından veriliyor. TikTok Türkiye, herkesi potansiyelini keşfetmeye ve İngilizce öğrenirken eğlenmeye davet ediyor.

#TikTokLIVEAcademy ile İngilizce ve teknoloji eğitimleri başlıyor

Robotik, yapay zekâ, blok zincir teknolojisi ve kodlama eğitimleri için @tiktoklive_tr hesabını takip edilebilir.