Geri Dön
DünyaOne Direction grubunun eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

One Direction grubunun eski üyesi, şarkıcı Liam Payne kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

Müzik grubu One Direction’un eski üyesi, şarkıcı Liam Payne (31) Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis yaptığı açıklamada, şarkıcının ‘alkol ve uyuşturucu’ madde etkisinde olabileceğini fakat soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Payne’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini blidirdi. 2017 yılında Payne ile birlikte 'Get Low' adlı şarkıda birlikte çalışan Alman müzik yapımcısı Zedd taziye mesajında, “Mekanı cennet olsun Liam. Buna inanamıyorum. Gerçekten yürek parçalayıcı" dedi. One Direction'dan bir yıl önce ‘X Factor’ yarışmasına katılan şarkıcı Olly Murs, Payne'in ölümünün ardından yaptığı açıklamada, “Birbirimizi gördüğümüzde her zaman çok gülerdik. Bazen kısa ve öz sohbetlerimiz olurdu ama sohbetlerimizde çoğunlukla saçlarının ne kadar sinir bozucu derecede güzel göründüğünden, Becks'e olan sevgimizden, eski XF (X Factor) günlerinden ve birlikte geçirdiğimiz turdan bahsederdik” ifadelerini kullandı.

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

Payne’nin One Direction grubunun eski üyelerinden Niall Horan’ın konserini izlemek için Arjantin’de bulunduğu kaydedildi.

ALBÜMLERİ EN ÇOK SATAN ERKEK GRUBU

Liam Payne, 2008 ve 2010'da ‘X Factor’ isimli şarkı yarışmasına katılarak, 2010'da yarışmaya katılan Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelmiş ve One Direction grubunu kurmuştu. 70 milyonun üzerindeki albüm satışıyla, tüm zamanların en çok satan erkek grubu ünvanını alan One Direction, Malik'in ayrılmasıyla dağılma sürecine girerek, 2017'den itibaren solo kariyerlerine devam etti.