Geri Dön
Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da peş peşe görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da peş peşe görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Kazakistan'ın başkenti Astana’da Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da peş peşe görüşmeler

KATAR EMİRİ ŞEYH TEMİM BİN HAMAD AL SANİ İLE GÖRÜŞTÜ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Kazakistan'ın başkenti Astana’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞİÖ ZİRVESİ’NDE TOKAYEV TARAFINDAN KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi öncesinde Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev tarafından karşılandı.

ŞİÖ ZİRVESİ AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİMİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÇİN DEVLET BAŞKANI CİNPİNG İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için bulunduğu Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BELARUSLU MEVKİDAŞI LUKAŞENKO İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.