Geri Dön
DünyaBakan Çavuşoğlu Özbekistan'da

Bakan Çavuşoğlu Özbekistan'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katılmak için Özbekistan'a gitti. Çavuşoğlu'nun Özbekistan'daki temasları haberimizde...

Bakan Çavuşoğlu Özbekistan'da

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI MİRZİYOYEV İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’nın ardından Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü.

Bakan Çavuşoğlu Özbekistanda

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, PAKİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI ZARDARİ İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Özbekistan’da Pakistan Dışişleri Bakanı Bilavel Butto Zardari ile görüştü.

Bakan Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Taşkent’de ilk Pakistan Dışişleri Bakanı kardeşim Zardari’yle görüştük. Gündemimiz ekonomik, savunma işbirliği ve bölgemizdeki gelişmelerdi” dedi.

Bakan Çavuşoğlu Özbekistanda

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, EİT BAKANLAR KONSEYİ 26. TOPLANTISI’NA KATILDI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katıldı.

Bakan Çavuşoğlu Özbekistanda

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, ÖZBEKİSTAN DIŞİŞLERİ BAKAN VEKİLİ SAİDOV İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’nın ardından Özbekistan Dışişleri Bakan Vekili Bahtiyor Saidov ile bir araya geldi. Görüşmede, ekonomi, kültür, eğitim alanlarındaki ilişkiler ve bölgesel iş birliği ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu Özbekistanda

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, KKTC DIŞİŞLERİ BAKANI ERTUĞRULOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’nın ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “KKTC’ye her platformda desteğimiz tam” mesajını verdi.