Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türkiye Ragbi Şampiyonası, Kayseri'de başladı

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen 16 ilden 450 sporcunun katıldığı 21 Yaş Altı Kadınlar ve Erkekler Ragbi Türkiye Şampiyonası, Kayseri'de başladı.

ABONE OL
Öykü GENÇ/KAYSERİ, (DHA)-

Kayseri'de bulunan bin 850 metre yükseklikteki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından 16 ilden 450 sporcunun katıldığı 21 Yaş Altı Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ragbi Şampiyonası başladı. Şampiyonada Ankara, Antalya, Diyarbakır, Eskişehir, Iğdır, İstanbul, İznik, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kastamonu, Konya, Ordu, Samsun, Trabzon ve Tokat olmak üzere 16 farklı şehirden 450 sporcu yarıştı. Türkiye Ragbi Federasyon As Başkanı Engin Kömürcü, "Burası spor yapmak ve kamp yapmak için şartları olağanüstü elverişti bir alan. Bin 800 rakımın üzerindeyiz. Burası Türkiye’deki sporcuların kullanabileceği güzel yerlerden bir tanesi. Tabii yeni olması buranın tanıtımının yapılması bizim için de güzel bir şey. Böyle güzel bir tesisi Türk sporuna, Türk gençliğinin hizmetine sunan Kayseri büyükşehir belediye başkanına buradan tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu’da ilk defa ragbi turnuvası düzenlendiğini belirten Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman ise vatandaşların, yeni sporların Kayseri’de olmasını güzel bulduğunu vurguladı.

20 erkek ve 10 kadın takımının katıldığı şampiyona, yarın final maçlarıyla son bulacak.

Diğer Haberler

  1. Göztepe - Trabzonspor: 2-1
  2. Beşiktaş - Karşıyaka: 89-82
  3. Eczacıbaşı - Fenerbahçe Medicana: 0-3
  4. Mehmet Topal yönetimindeki Ploieşti, geriden gelerek kazandı
  5. BAE Büyükelçiliği'nden 'dostluk maçı' etkinliği
  6. Kasımpaşa - Samsunspor: 1-4
  7. Türkiye Yelken Federasyonu’nda Özlem Akdurak, tekrar başkan seçildi
  8. Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı
  9. Galatasaray, Beşiktaş derbisinin mesaisine devam etti
  10. Fenerbahçe, Bodrum FK maçına hazır

© Copyright 2024

DHA