Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türkiye Fair Play Ödülleri’nin Tanıtım Dalında Şeref Diploması, Demirören Haber Ajansı'na

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri'nin 2023 yılı kazananları, Olimpiyatevi'nde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. ‘Kariyer’ dalında duayen spor spikeri Orhan Ayhan, ‘Davranış’ dalında Artistik Cimnastik Kadınlar Milli Takım Antrenörü Özgür Gümüşlü, ‘Tanıtım’ dalında Sports TV'de yayınlanan 5. Set programı ödül kazanırken, Toplumsal Fair Play Ödülü Aydınlık Nesiller Derneği’nin (AND), ‘Tanıtım’ dalında Şeref Diploması ise Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 42'ncisi verilen Türkiye Fair Play Ödülleri'nin kazananları TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, İkinci Başkan Bilge Donuk ve Komisyon Başkan Yardımcıları Sevim Güllü ile Remzi Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

‘Kariyer’, ‘Davranış’, ‘Tanıtım’ ve ‘Toplumsal’ dallarda büyük ödül, şeref diploması ve kutlama mektubu kazanan isimler, gerekçeleri ile birlikte duyuruldu. Tanıtım dalında Şeref Diploması’na Demirören Haber Ajansı layık görüldü.

‘ÖDÜLÜ FAZLASIYLA HAK ETTİLER’

TMOK Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Remzi Yılmaz, ‘Tanıtım’ dalında Şeref Diploması’nı kazanan kurumu açıklamadan önce yaptığı konuşmada, "Demirören Haber Ajansı’nın sayfasına girip üstüne fair- play yazdığınızda; fair- play içerikli haberler alt alta sıralanıyor. Onların tamamını okumaya kalksanız bilmiyorum bir yılda bitirebilir misiniz? Yani Demirören Haber Ajansı Spor Servisi bugüne kadar neredeyse bütün fair-play haberlerine yer vermiş. Bu yüzden bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz" dedi.

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ise toplantıda şunları söyledi:

“Biz bugün Türkiye'nin iyi insanlarına, güzel insanlarına verilebilecek ödülün en iyisini vermeye çalışıyoruz. Dünya Fair Play'inde Türkiye çok özel bir yere sahip. Çeşitli projelerle insanlara fair- play'i anlatıyoruz. Yazdığımız ilk fair-play kitabında şunu yazmıştık: ‘Fair- play demek bir yaşam tarzının içerisinde tanrının sesini duymak demektir. Yani, vicdanının sesini duyan herkes fair-play'i anlıyor ve uyguluyor demektir. Fair- play Türk halkının DNA'sında var. Ödül kazananları tebrik eder hayırlı olmasını dilerim."

Daha sonra ilan edilecek tarihte Olimpiyatevi'nde düzenlenecek törenle ödüller sahiplerine verilecek.

 

Diğer Haberler

  1. Bakan Bak: Kaçkarları tüm Dünyaya tanıtma arzusu içerisindeyiz
  2. Altay'ın 43'lük golcüsü Murat Uluç: "Altay çocukluk aşkım"
  3. Rüveyda Nur Evin Dünya 3’üncüsü
  4. Samsunspor Teknik Direktörü Reis: Fenerbahçe maçından daha önemli bir maç olacak
  5. Yeniköy Kemerköy Enerji'den Milaslı genç futbolculara destek
  6. Galatasaray, milli araya kayıpsız girmek istiyor
  7. Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı
  8. Espor Federasyonu'nda Alper Afşin Özdemir yeniden başkan seçildi
  9. Jose Mourinho: Bu tarz takımlara karşı geri düşmek zordur
  10. Caterina Bosetti: Hayatımda ilk kez böyle bir takımda yer alıyorum

© Copyright 2024

DHA