Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mehmet Akif Üstündağ tekrar Voleybol Federasyonu başkanı seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu’nda Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer başkanlık için yarıştı.

ABONE OL
Ercan ATA - Mikail KARAMAN/ANKARA,(DHA)-

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu’na 238 delegenin, 218’i katıldı. 216 oyun geçerli olduğu kurulda Mehmet Akif Üstündağ 121 oy alarak tekrar, 4 yıllığına Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı seçildi. 2021-2024 yılları Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurulda 2 oy geçersiz sayılırken diğer aday Gökhan Dinçer ise 95 oyda kaldı.

ÜSTÜNDAĞ: VOLEYBOL KAZANDI, TÜRKİYE KAZANDI

Üstündağ, başkan seçildikten sonra yaptığı konuşmada, “Bakın bu bir klasik laf değil. Gökhan kardeşime öyle söyledim. Genç, dinamik ve Türk voleybolu için bir şey yapmak için gayret sarf etti. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Sarıldık ve kucaklaştık. Ona şunu söyledim; ‘7/24 telefonum, kapım ve yüreğim sonuna kadar açık.’ Asla kaybeden voleybol olmaz. Voleybol kazandı, Türkiye kazandı. İnşallah bundan sonra da madalyalara diyorum. Şahsıma teveccüh gösterip oy veren vermeyen herkese minnetimi, şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı olsun Türk sporuna Türk voleyboluna” ifadelerini kullandı

Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığına seçilen Üstündağ’ın yönetiminde; 'Alper Sedat Aslandaş, Ersin Yılmaz, Mustafa Alparslan, İlker Dinçay, Altuğ Erim, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Abdurrahman Yıldız, Simge Gündüz, Hasan Semih Oktay, Bahar Mert' isimleri yer aldı. (DHA)

Diğer Haberler

  1. Galatasaray, yoğun güvenlik önlemleri altında Antalya’ya ulaştı
  2. Salomon Cappadocia Ultra Trail, yarın koşulacak
  3. Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarına devam etti
  4. Beşiktaş'ta Konyaspor mesaisi sürüyor
  5. Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin iddianame hazırlandı
  6. Toprak Razgatlıoğlu, İspanya’da ikinci kez dünya şampiyonluğu için pistte
  7. L'Etape Türkiye by Tour de France yarın İstanbul'da başlayacak
  8. Şenol Güneş'in 1000'inci maçında Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek
  9. Alba Berlin 71-78 Fenerbahçe Beko
  10. Fenerbahçe, Ryan Kent ile yollarını ayırdı

© Copyright 2024

DHA