Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İbrahim Hatipoğlu: Yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin sadece sahada kalmasını diliyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, “Galatasaray Spor Kulübü olarak, bu kirli zihniyetin yok olmasını, yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin ‘sadece’ sahada kalmasını diliyoruz” dedi.

ABONE OL
İbrahim Hatipoğlu: Yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin sadece sahada kalmasını diliyoruz
İSTANBUL,(DHA)-

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın yarın oynanacak derbi ile ilgili yaptığı açıklamalarda cevap verdi.

Türk futbolunda yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin sadece sahada kalmasını temenni ettiklerini ifade eden İbrahim Hatipoğlu, “Sahada rekabeti unutmuş ve tüm konsantrasyonunu hakem dizayn etme ve algı oluşturmak üzerine inşa etmiş rakip kulübün yöneticisi Acun Ilıcalı’nın yaptığı son açıklamalar, Türk futbolunda yarattıkları kirli oyun sahnesinin bir devamı niteliğindedir. Hafıza kaybından bahseden Acun Ilıcalı’nın bu sene ortaya atılmış bir piyon olduğunun çok farkındayım. Kendisi sağa sola sataşıp huzursuzluk yaratmak, nefret dilini köpürtmek yerine gelecekte Türk kamuoyunda hafızalarda nasıl kalacağını düşünse çok daha sağlıklı olur. Madem kendisinin böyle bir talebi oldu bu kişinin hafızasını tazeleyelim; ⁠Geçen sene oynanan kritik Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında VAR ile organize çalışarak ‘hissiyatımsı’ bir penaltı vererek maçı ev sahibine hediye eden, bu sezon Hatayspor ve Kasımpaşa ile oynadığımız maçlarda verip - vermediği kararlarla maçın skoruna direkt etki eden, bu sezon Fenerbahçe - Samsunspor maçında konuk takımı haksız yere eksilten, söz konusu hakeme ‘muhtemelen Galatasaraylı’ demekle amacının her zamanki gibi algı ve manipülasyon olduğu açıkça görülüyor. Galatasaray’la ilgili her türlü safsatayı dile getiren Ilıcalı’dan, Fenerbahçe’ye ligin şu dönemine kadar neden hiç kırmızı kart gösterilmediğini açıklamasını bekliyorum. Galatasaray Spor Kulübü olarak, bu kirli zihniyetin yok olmasını, yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini ve rekabetin ‘sadece’ sahada kalmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. TFF, yeni sezonda takımların 14 yabancı oyuncu bulundurabileceğini açıkladı
  2. Beşiktaş’a İzmir’de coşkulu karşılama
  3. TFF: A Takım Listesine yazılabilecek 14 yabancı futbolcunun 12’si için herhangi bir yaş kriteri aranmayacak
  4. Gençler Avrupa Bowling Şampiyonası’nda Türkiye’nin hedefi madalyalar kazanmak
  5. Ersun Yanal, babası Ural Yanal'ı toprağa verdi
  6. THF Kadınlar Süper Ligi’nde play-off heyecanı yarın başlıyor
  7. TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
  8. Fenerbahçe, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü
  9. Beşiktaş, Göztepe maçı hazırlıkları tamamlandı
  10. Trabzonspor U19’un başarısında 'Türk gençliği' etkisi

© Copyright 2025

DHA