Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten açıklama

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Kendileri tarafından gizli gizli desteklendiği artık apaçık belli olan, saçma sapan iddiaları arka arkaya sıralayıp, bu iddialar üzerinden devlet kurumlarına başvuruda bulunmanın sebebi, hafta sonu oynayacağımız derbi maçıdır. Plan açığa çıkmış, niyet hasıl olmuştur. Kulübümüzün hesabını veremeyeceği hiçbir konu yoktur. Aynı cesareti kendilerinden de bekliyoruz” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Süper Lig’in 6’ncı haftasında 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin resmi sitesinde yer alan Metin Öztürk'ün açıklamasında, “Hafta sonu oynayacağımız rakibimizin resmi sitesinde dün bir yöneticinin ağzından servis edilmiş açıklamalar, son dönemde kulübümüzü karıştırmak için planlanan oyunun arkasındakilerin kim olduğunun ortaya çıkması açısından oldukça önemlidir.

Sahada kazanmayı beceremeyen bu zihniyetin, camiamızı saha dışına çekmek için oynadığı yeni oyuna hep birlikte şahit oluyoruz. Türkiye’de hukuktan, ahlaktan ve etikten en son bahsetmesi gereken kulüp bu konularda hepimize ders vermeye kalkmak gibi komik bir duruma düşmüştür.

Kendileri tarafından gizli gizli desteklendiği artık apaçık belli olan, saçma sapan iddiaları arka arkaya sıralayıp, bu iddialar üzerinden devlet kurumlarına başvuruda bulunmanın sebebi, hafta sonu oynayacağımız derbi maçıdır. Plan açığa çıkmış, niyet hasıl olmuştur.

Kulübümüzün hesabını veremeyeceği hiçbir konu yoktur. Aynı cesareti kendilerinden de bekliyoruz.

Biz, bugün, tüm Galatasaraylılar olarak bizi karıştırmaya çalışanlara karşı daha güçlü bir şekilde birlikteyiz. Ve hafta sonu oynayacağımız maça tümüyle konsantreyiz” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor- Kayserispor: 2-2
  2. Panthers - Bodrum Basketbol: 36-78
  3. Boksun kraliçesine son yolculuğunda şampiyon isimler seferber oldu
  4. Erciyes Cup'ta ikinci gün tamamlandı
  5. PFDK kararları açıklandı
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve heyetini kabul etti
  7. Eyüpspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü
  8. Arda Turan: Eyüpspor tarihi için güzel bir gün olacak
  9. Umut Meraş: Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz
  10. Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı açıklandı

© Copyright 2024

DHA